Dodatki za kopalnico popestrijo videz prostora in mu dajo oseben pečat

Dodatki za kopalnicoOpremljanje kopalnice je zahteven projekt, a izbira ploščic in sanitarne keramike (umivalnik, WC školjka, kabina za prhanje, kopalna kad) še zdaleč ni vse, kar potrebuje vaša kopalnica. Dodatki za kopalnico so tisti, ki po eni strani povečajo njeno uporabnost, po drugi pa ji dajo oseben pečat. Oprema za kopalnice, med drugim držala za toaletni papir, ogledala, poličke, držala za brisače, posodice za milo, lončki, stojala za WC ščetke, koši za perilo, koši za odpadke itd., lahko popolnoma spremenijo vzdušje v kopalnici - in so seveda nepogrešljivi del vsake kopalnice oziroma stranišča. V Salonu keramike Kersan v Trzinu vam vse, kar potrebujete za popolno kopalnico, nudimo na enem mestu.

PREBERITE VEČ

Dodatki za kopalnico BERTOCCI in INDA

V salonu Kersan si lahko ogledate in seveda tudi kupite različne dodatke za kopalnico. Izdelki dveh svetovno priznanih italijanskih podjetij - BERTOCCI in INDA - so vrhunec sodobnega oblikovanja in predstavljajo najboljše, kar ta trenutek lahko ponudi tržišče. Njihova oprema za kopalnice in dodatki za kopalnico so sestavljeni iz različnih serij, ki ustrezajo kupcem različnih okusov. Z njimi lahko kopalnico opremite, kot vam ustreza. Videz prostora lahko zelo spremenite in osvežite, ne da bi ga popolnoma prenovili, in sicer tako, da le zamenjate dodatke. Tako kopalnica hitro in enostavno dobi novejšo podobo, predvsem pa je takšna menjava dodatkov cenovno ugodna. Kopalniška oprema Kersan je cenovno ugodna in kakovostna!

Nastavek za miloDodatek za kopalnicoNastavek za metlico

Vsa oprema za kopalnice v salonu Kersan v Trzinu

Če se odločite za popolno izdelavo nove ali prenovo stare kopalnice ali stranišča, pa smo vam na voljo za celotno storitev - od svetovanja pri izboru opreme in dodatkov za kopalnico do 3D izrisa prostora in izvedbe vseh del. V našem salonu v Trzinu si lahko ogledate vse izdelke, s katerimi bi vaša kopalnica razkošna in bogato okrašena ali pa minimalistično prefinjena - kakor vam pač ustreza. Pomembno je, da se boste v njej dobro počutili.

Kersan d.o.o.- vrhunska oprema za kopalnice različnih priznanih proizvajalcev.