Klasične in masažne tuš kabine

Odločitev med klasično in masažno tuš kabino je lahko zelo težka. Tuš kabine so v našem salonu kopalniške opreme na voljo v različnih oblikah, saj lahko izbirate med polkrožnimi, okroglimi in tudi kvadratnimi. Prav tako lahko izbirate med dodatki za tuš kabine, saj imamo veliko izbiro dodatne opreme. Na voljo je veliko barv in materialov za vse stile kopalnic.

Prednosti, ki jih nudijo masažne tuš kabine, so masaže in savne. Kabina ima lahko vgrajeno možnost savne oz. parne kopeli, nima pa masažnih šob. Zato so masažne kabine nekoliko dražje, saj imajo vgrajen sistem za masiranje. Nudijo torej tudi masažo in ne samo tuširanje, zato nakup vsekakor priporočamo, saj za svoj denar dobite več, kot pri standardni tuš kabini. Pri Kersan d.o.o. se lahko zanesete na profesionalno svetovanje pri izbiri in bogato ponudbo različnih priznanih proizvajalcev - Arblu, Kolpa in Novellini.

Zakaj tuš kabine in ne kadi?

Vedno več ljudi se odloča za tuš kabine in ne za kadi, saj je tuširanje ne samo ekološko, je tudi cenejše in hitrejše. Dandanes si ljudje redkeje privoščimo dolge kopeli, saj nam velikokrat ustreza hitro tuširanje. Tisti, ki pa se vseeno radi bolj sprostijo in uživajo med tuširanjem, se velikokrat odločijo za masažne tuš kabine, saj je to prava kombinacija sprostitve in tuširanja. Odločitev za kabine namesto kadi pa je velikokrat pogojena tudi s prostorom, ki ga imamo na voljo. Kopalnice vedno bolj postajajo prostor oddiha in sprostitve, zato že dolgo niso več od stropa do tal pokrite s ploščicami. Prav zato so večkrat vgrajene tuš kabine, da prostor ostane večji in odprt. Masažne in standardne kabine za tuširanje so istih velikosti, zato je dejansko odločitev za eno ali drugo kabino samo v tem, kaj želimo. Ali želimo samo tuširanje ali pa bi se občasno radi sprostili in tudi zmasirali.

Ponudba tuš kabin pri Kersan d.o.o.

Pri Kersan d.o.o. dobite najnovejše, kakovostne in moderne tuš kabine, v obeh variantah, torej tako klasične kot masažne. Ponudimo pa vam lahko tudi veliko dodatne kopalniške opreme. Obiščite nas!

Kersan d.o.o. | Masažne tuš kabine - povezava do naše spletne strani: