Kopalniške kadi

Kopalniške kadi so sestavni del nepogrešljive sanitarne opreme za vsako kopalnico. Sanitarna keramika vključuje umivalnik, wc školjko, wc kotliček, bide, pisoar, tuš kabino, kopalniške kadi...

V podjetju Kersan nudimo širok asortiman kopalniške keramike priznanih proizvajalcev:

  • Cielo
  • GSG
  • Catalano
  • Ideal Standard
  • Hatria
  • Dolomite
  • Villeroy & Boch
  • Artceram
  • Glass design

Dimenzije kopalniške kadi

Kotne kopalne kadi - maksimalen izkoristek prostora

Z namenom čim boljšega izkoristka kopalniškega prostora se velikokrat odločimo za vgradnjo kotne kopalne kadi. Dimenzije kopalniške kadi se morajo ujemati z dimenzijami prostora, ozioma kota v katerega jo želimo vgraditi. Način vgradnje kopalne kadi je tako odvisen predvsem od prostora. V neposredni bližini kopalniške kadi se morajo nahajati tudi električni priklop, napeljava vodovoda in odtok za vodo. Pri izbiri kotne kopalne kadi moramo nato izbrati še tip, ki mu dodajamo komponente kot so vodne ali zračne šobe. Veliko naših strank se odloči za vgradnjo kotne kopalne kadi v kombinaciji z masažnim sistemom. Poleg kotne kopalniške kadi lahko v podobnem stilu izberemo tudi umivalnik in straniščno školjko ter tako zaključimo celoten prostor v enakem slogu.

Preberite si tudi o sanitarnih artmaturah >>

Masažne kopalniške kadi

Kopalniške kadi z vgrajenim masažnim sistemom združujejo uporabnost dimenzij kopalniške kadi in luksuzno razvajanje, ki ga zagotavljajo masažne šobe vgrajene v kopalniško kad. Masažne šobe vgrajene v kotni kopalniški kadi pripomorejo k pospeševanju krvnega obtoka, sprostitvi telesa in mišic, dobremu počutju ter izločanju škodljivih snovi iz telesa. Tako lahko tudi manjšo kopalnico opremimo s kotno kopalno kadjo, ki predstavlja optimalno izvedbo kopalniške kadi, ne zasede veliko prostora ter vključuje elemente, ki pripomorejo k večjemu ugodju.

Kotna kopalniška kad

Razvajanje in sproščanje si lahko s pomočjo masažne kopalniške kadi privoščimo v zavetju in spokojnosti lastnega doma.

Pred nakupom takšne kopalniške kadi v kotni izvedbi in pred vgradnjo kopalne kadi moramo razmisliti kako pogosto jo bomo uporabljali, iz kakšnega materiala je kopalniška kad izdelana in če ima zagotovljeno ustrezno jamstvo in dobavljivost rezervnih delov.