Talne ploščice so nepogrešljive v vsakem domu

Ko začnemo govoriti o talnih ploščicah in njihovih prednostih, hitro ugotovimo, da res ne morejo manjkati v nobeni hiši ali stanovanju. Prave alternative na nekaterih mestih pravzaprav ni. Keramične ploščice za kopalnico in keramične ploščice za kuhinjo so že takšne. Tudi zunanje talne ploščice za teraso in ploščice za balkon so verjetno najboljša rešitev za tla teh prostorov. Ker se zavedamo njihove pomembnosti, imamo pri podjetju Kersan na področju keramičnih ploščic široko izbiro.  Ugotavljamo, da so za naše kupce še posebej zanimive ploščice v obliki imitacije lesa.

Ploščice v imitaciji lesa

Ploščice v imitaciji lesa privabijo številne poglede

Velika prednost keramičnih ploščic je v tem, da lahko izbirate med številnimi barvami in vzorci, s katerimi boste v vašem domu kar najbolj zadovoljni. Naša ponudba je tako sestavljena iz preprostih, enobarvnih dizajnov kot tudi pestrih barvnih kombinacij, ki bodo prostor še popestrili.

KERAMIČNE PLOŠČICE ZA KUHINJO

Ploščice v imitaciji lesa pa predstavljajo zanimivo rešitev za vse, ki bi želeli združiti prednosti lesa in keramike. Takšne keramične ploščice se ponašajo z visoko kakovostjo, uporabnostjo in estetiko, ki jo prinaša videz lesa. V podjetju Kersan imamo na voljo več barv in stilov imitacije lesa ali parketa, vključno s tradicionalnim videzom ali bolj sodobnimi sivimi odtenki. Oglejte si našo ponudbo in si podrobneje oglejte tiste, ki vas očarajo.

Ploščice Cottoveneto

Talne ploščice za garažo so še vedno najboljša rešitev

Izbira pravih tal za garažo ni tako težka, če se odločite za keramične ploščice.

Predstavljajte si, da bi se kdaj pripeljali pozimi domov in se spraševali, kako boste v garaži očistili neprijetne madeže soli. Ali pa bi kdaj na asfaltu v garaži opazili madež izteklega olja in bi vas to spravilo v slabo voljo, saj se tega madeža verjetno ne bi mogli znebiti? V primeru, da bi imeli v garaži talne keramične ploščice za garažo, teh težav ne bi bilo. Ploščice za garažo oz. garažne talne ploščice je namreč res lahko očistiti, saj keramika ne vpija nesnage. Naše keramične ploščice so dobro odporne na čas in udarce, obenem pa so enostavne za vzdrževanje.  

Oglejte si našo ponudbo keramičnih ploščic in drugih izdelkov iz keramike v naših prostorih ali na naši spletni strani. V primeru dodatnih vprašanj, ki bi se vam ob nakupu morda porajala, vam bodo z veseljem priskočili na pomoč tudi naši prijazni strokovnjaki. Na podlagi dolgoletnih izkušenj vam s strokovnimi nasveti pomagali, da boste z vašim domom karseda zadovoljni.

Vljudno vabljeni!

KERAMIČNE PLOŠČICE ZA KOPALNICO