Kopalnica je nekaj brez česar ne gre, saj jo potrebuje vsako stanovanje

Kopalnica je zelo obiskan prostor v stanovanju. Čeprav se v njej ne preživi toliko časa kot v kuhinji ali dnevni sobi, je kljub temu pomembna, zato mora biti urejena funkcionalno čeprav je majhna.

V kopalnici mora biti počutje dobro in če se le da, se pri umivanju zob ali sušenju las ne smete počutiti utesnjeno. To lahko uspešno dosežete s primernim kopalniškim pohištvom in dodatki, saj lahko z dobro postavitvijo prostor maksimalno izkoristite. Kopalniško pohištvo naj ne bo preveliko, nadomestite ga s policami ali pa ga enostavno dvignite in fiksirajte na steno. Krasna in praktična rešitev, ki omogoča tudi enostavno čiščenje tal. Če je kopalnica majhna, vanjo namestite le toliko opreme kot jo potrebujete in shranjujte čistila, kozmetiko, brisače… drugje, kjer vam prostor to dopušča. Vsakdo si želi veliko, moderno kopalnico z dovolj prostora in svetlobe, žal pa je resnica pogosto drugačna. Pri gradnji stanovanj se namreč daje prednost velikosti bivalnih prostorov. Nič hudega, zato se je pač treba znajti drugače in moderno kopalniško pohištvo dodatke in opremo prilagoditi dimenzijam, ki jih kopalnica nudi. Kako pa bi prostor optično povečali? Seveda z barvami. Tista najbolj pogosta je še vedno bela. Umivalnik, kad, toaletna školjka so v večini bele barve, zato jim dodajte še bele keramične ploščice in belo kopalniško pohištvo, kar bo kopalnico naredilo svetlejšo in prostornejšo.

kopalniško pohištvo

Kakšno izbiro pa imate tisti, ki želite moderno kopalnico?

Kopalnica je lahko moderna ne glede na velikost. Seveda je velike prostore lažje opremiti, manjši pa zahtevajo več iznajdljivosti. Možnosti pri velikih kopalnicah so skorajda neomejene, saj se lahko poigrate tako z barvami kot s kopalniškimi dodatki in opremo. V ponudbi imamo celo paleto barv, katerim je mogoče dodati različne teksturne elemente, s kontrasti boste svoji moderni kopalnici dodali malce razposajenosti in živahnosti, lahko se odločite za mozaik ali za okrasne letve pod stropom… Danes je moderna kopalnica tudi takšna, ki je urejena v vintage – starinskem stilu, saj se slog 60-tih in 70-tih vrača tudi pri notranjem interierju. Les ali imitacija lesa sta videti odlično in naravno, naravno pa je tisto k čemur se ljudje vse bolj vračajo. Tudi s kopalniškimi dodatki v enakem slogu lahko prostor čudovito osvežite in mu daste dušo. Prava dekoracija v moderni kopalnici je pomembna, še posebej če razpolagate z dovolj prostora. V ponudbi boste našli tudi različne linije kopalniških armatur, ki so primerne tako za moderne kopalnice, kot za kopalnice urejene v drugačnem slogu. Te bodo dale prostoru nekakšen zaključek vam pa nudile udobje in dolgoletno uporabo.

VEČ O KOPALNIŠKIH DODATKIH

Vrhunska kakovost kopalniških armatur z dolgo življenjsko dobo

Kopalniško pohištvo mora poleg estetike združevati tudi funkcionalnost in odpornost na vlago. Le kakovostni materiali in njihova kvalitetna obdelava omogočajo njegovo dolgoletno uporabo, kar je zaradi pogojev, ki jih ima kopalnica nujno. Le to bo videti čudovito, ko ga bomo dopolnili z umivalnikom po vaši želji. Izbirate lahko med steklenimi, skledastimi, vgradnimi, polvgradnimi in drugimi, na koncu pa ga ozaljšate še s kakovostno kopalniško armaturo.

armatura za kopalnico                                                                           armature za kopalnico

Vse kopalniške armature v naši ponudbi imajo petletno garancijo in so rezultat dela vrhunskih proizvajalcev iz Nemčije, Italije in seveda iz Slovenije.

Na izbiro imate tudi kopalniške armature za tuš kabine in kadi, med njimi pa lahko poiščete tudi pravo za svojo kuhinjo. Razmerje med kakovostjo in ceno vas bo presenetilo, prav tako pa so plačilni pogoji strankam zelo prijazni. Naš prodajni program pa vam nudi še vse kaj drugega. Pobrskate lahko tudi med hidromasažnimi sistemi, ki so v današnjem času zelo dragoceni. S pomočjo masažne tuš kabine ali kopalne kadi, boste lažje premagovali stres in se po napornem dnevu sprostili kar v domači kopalnici. Vodna masaža vas bo poživila in pripravila na nov dan.