Keramične ploščice - imitacija lesa, parketa ali kamna

Keramične ploščice (imitacija lesa ali kamna) si lahko v naši pestri ponudbi izberete v številnih izvedbah. Nudimo vam keramične ploščice les ali kamen tako za zunanje kot tudi notranje polaganje, poleg tega pa so keramične ploščice v videzu lesa izjemno enostavne za vzdrževanje in nego. Salon keramike Kersan vam omogoča pestro izbiro za keramične ploščice (imitacija lesa), cena keramičnih ploščic v imitaciji lesa pa seveda variira, zatorej si le oglejte našo spletno ponudbo ali pa se kar osebno oglasite v razstavno prodajnih prostorih našega keramičnega salona. Poleg ostalih strokovnih storitev vam nudimo tudi 3D izris kopalnic, ki vam omogoča ustrezen vpogled v končno postavitev kopalniške opreme, kar vam prav tako olajša odločitev, katere keramične ploščice z videzom lesa ali imitaciji kamna bi bile prava izbira za vas! Keramični salon Kersan vam poleg tega vselej nudi tudi strokovno pomoč, zato se v primeru, da potrebujete kopalniške ploščice ali drugo keramično opremo, le obrnite na nas!

 

Keramićne ploščice imitacija lesa

 

 

Keramične ploščice v imitacija lesa: ugodna cena za izjemno kvaliteto

Moderne keramične ploščice (les ali kamen) so primerne tako za kopalnice in kuhinje kot tudi druge notranje in zunanje prostore, saj imajo zagotovljeno optimalno odpornost na poškodbe in obrabo. Keramične ploščice v videzu lesa ali kamna je poleg tega izjemno enostavno očistiti, saj v primerjavi z ostalimi talnimi oblogami ne potrebujejo nikakršne posebne nege. Za podrobnejše informacije za izbrane keramične ploščice (imitacija lesa), cenik in ceno keramičnih ploščic se enostavno obrnite na nas in z veseljem vam bomo pomagali! Moderne in elegantne keramične ploščice (imitacija lesa) vam za nizko ceno pomagajo ustvariti prijetno atmosfero, pa naj gre za vašo kopalnico, dnevno sobo ali balkon, poleg tega pa si v naši pestri ponudbi lahko izberete tudi druge elemente vrhunske kopalniške opreme. Pred vsakim nakupom vam strokovno svetujemo ter vam pomagamo pri pravi izbiri za ustrezne keramične ploščice z videzom lesa ali v imitaciji kamna, zato nikar ne oklevajte ter se pridružite številnim zadovoljnim strankam, ki so si že izbrale svoje keramične ploščice v imitaciji lesa iz našega cenika za ugodno ceno.

 

Keramične ploščice v imitaciji lesa in kamna

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2C
Naslov
Ljubljanska cesta 13a
1236 Trzin
Spletna stran
E-pošta
01 564 14 99
01 564 14 98
Seznam fraz
keramične ploščice imitacija lesa, keramične ploščice imitacija lesa cena, keramične ploščice z videzom lesa, keramične ploščice les, keramične ploščice v videzu lesa
ZEMLJEVID
DRUŽABNA OMREŽJA