Keramične ploščice za kopalnico in toaleto

Gradite ali prenavljate kopalnico in si želite kakovostne a lepe in moderne kopalniške ploščice? Vas je vsak katalog, ki ste si ga doslej ogledali, spravil v slabo voljo? Podjetje Kersan vam nudi keramične ploščice, za vašo kopalnico in toaletni prostor, kvalitetnih španskih in italijanskih proizvajalcev, hkrati pa vam omogoča ogled velike izbire sanitarne keramike za popoln in dokončen izgled vaše nove kopalnice. Razlogi za izbor keramičnih ploščic pri nas so dolga življenjska doba, lahko vzdrževanje, odpornost, dobra prevodnost toplote, lep končni izgled itd. V podjetju Kersan vam nudimo tudi številne ugodnosti pri nakupu ter strokovno pomoč pri izbiri.

Polaganje ploščic v kopalnici

Polaganje keramičnih ploščic je delo, ki mora biti opravljeno natančno in je v kolikor nimate izkušenj bolje če ga prepustite strokovnjakom. V kolikor pa vas vseeno zanima vam nudimo kratek opis postopka polaganja ploščic. Za začetek je potrebno površine dodobra pripraviti oziroma poskrbeti, da bo podlaga ravna, čista in suha. Polaganje ploščic v kopalnici poteka tako, da najprej položimo stenske ploščice za kopalnico, ki jih postavljamo eno ob drugo tako, da so vse v isti liniji. Pri tem moramo posebno pozornost nameniti prostorom, kjer bodo nameščeni radiatorji, in prostorom, kjer potekajo cevi. Ko so kopalniške keramične ploščice na steni položene, sledi polaganje talnih keramičnih ploščic. Le tako je namreč mogoče nadaljevati linijo fug med stenskimi ploščicami tudi na tleh. Za lažjo predstavo vam svetujemo, da ploščice, preden jih položite, zložite na tla. Vsakokrat, ko položimo ploščico, moramo takoj odstraniti ostanke lepila in nečistoče, sicer se lahko zasušijo. Potem, ko smo položili vse kopalniške ploščice in se je lepilo posušilo, pa se lahko lotimo še fug med ploščicami.

keramične stenske in talne ploščice

Dopolnite kopalnico s kvaliteno sanitarno keramiko

Vemo, da je danes sanitarna keramika velik del kopalniške opreme. Zato vam podjetje Kersan nudi veliko dovršenih designov, oblik in barv kopalniške keramike različnih proizvajalcev.

Ker se trendi iz leta v leto spreminjajo omogočmo pestro in kvalitetno ponudbo tako, da smo vedno na tekočem, če je kaj novega na trgu. Če še niste odločeni ali prepričani kakšna sanitarna keramika bi ustrezala vašim željam, vam priporočamo, da se oglasite v našem razstavnem salonu in se sami prepričate o raznolikosti izdelkov in idej. Pri nas lahko dobite umivalnik, toaletno školjko, toaletni kotliček, bide, tuš kad tako v klasičnih kot tudi v novejših in modernejših oblikah.

Sanitrana oprema različnih izvajalcev za vsako kopalnicoKlasična in moderna kopalniška oprema