Masažne kopalne kadi

V vsakem domu ima kopalnica prav posebno mesto, zato naj bo oprema za kopalnico skrbno izbrana. Če je na razpolago dovolj prostora, si večina ogleda naše navadne in masažne kopalne kadi in si med njimi izbere takšno, ki je po velikosti in funkciji zanje najprimernejša. Po napornem dnevu ni boljše sprostitve, kot je namakanje v prijetno topli vodi, v katero smo dodali nekaj omamno dišeče peneče kopeli ali kopalne soli. Masažne kadi pa seveda nudijo še dodatno sproščanje, ki nas zanesljivo napolni z novo energijo. Tisto, kar so si včasih doma lahko privoščili le premožnejši, ostali pa le ob občasnih obiskih kopališč ali centrov dobrega počutja, si danes lahko privoščite doma. In to za izjemno dostopno ceno.

Oglejte si tudi akcije tuš kabin in kadi >>

Masažne kadi Kolpa san

V ponudbi podjetja Kersan imamo masažne kadi priznanega slovenskega proizvajalca Kolpa san, ki s svojimi izdelki že 35 let dokazuje, da kakovostne kopalne kadi nikoli niso iz mode. Danes spadajo med vodilne proizvajalce masažnih kadi v Evropi, ki s svojimi izdelki lahko konkurirajo najboljšim svetovnim ponudnikom. V naši ponudbi so masažne kadi različnih oblik - kvadratne okrogle in kotne. V njih si vsakdo lahko po dostopni ceni privošči vodno masažo kar doma. V ponudbi najdete tudi hidromasažne sisteme proizvajalca Novellini in Hafro Geromin

Kopalniška kad

Vzdrževanje masažne in običajne kopalne kadi

Čiščenje opreme za kopalnico in kopalnice je zaradi keramičnih ploščic precej enostavno. Enako velja za kadi, ki nimajo masažnega sistema. Na trgu je na voljo dovolj različnih čistil, da boste umazanijo in vodni kamen brez težav odstranili. Če želite čim manj obremenjevati okolje, lahko uporabite kar mešanico vode in kisa ali sode. Za masažne kadi je stvar nekoliko bolj zapletena, a če se držite navodil proizvajalca, je tudi to enostavno. Poskrbeti je treba le, da očistite tudi šobe in cevi masažne kadi. Tudi za to je na razpolago dovolj čistil - najbolje je, da uporabite tista, ki jih priporoča proizvajalec. Tako bo vaša masažna kad vedno čista in si boste lahko v njej privoščili sproščujočo masažo, kadar koli si jo boste zaželeli.