Kopalniško pohištvo po meri ali standardnih dimenzij

Izbirate kopalniške omarice in primerno kopalniško pohištvo? Oglasite se v salonu Kersan, kjer vam je na voljo kopalniško pohištvo modernega dizajna, ki bo zlahka zadostilo vašim estetskim zahtevam. Z lahkoto boste izbrali primeren celoten kopalniški blok ali pa se boste iz široke ponudbe odprodaje odločili le za novo kopalniško ogledalo. Naj bo vaša nova kopalniška omarica okras vaše kopalnice.

Kopalniško pohištvo standardnih mer

Kopalniško pohištvo Kersan kopalniško pohištvo zajema vse mere od 50 do 200 centimetrov. Poličke za kopalnico, samostojne visoke kopalniške omarice, viseče kopalniške omarice ali celoten kopalniški blok v klasičnih merah si lahko ogledate v našem salonu. Vaše bodoče kopalniško pohištvo boste brez težav stilsko prilagodili tudi izboru vaše armature za kopalnico. Naše pohištvo za kopalnico je prilagojeno na način, da se v prostor lahko vgradijo umivalniki različnih vrst.


Kopalniško pohištvo po meri - odprodaja

Klasična kopalniška omarica za vas ne pride v poštev? Je vaša kopalnica nenavadnih dimenzij in potrebujete kopalniško pohištvo po meri? Podjetje Kersan ima v svoji ponudbi tudi tovrstno pohištvo za kopalnice. Za lažji izbor bodo poskrbeli naši strokovnjaki, tako da bo vaše novo kopalniško pohištvo po meri zadostilo dimenzijam vaše kopalnice.


Barvito in raznoliko pohištvo za kopalnico

Zakaj se ne bi odločiti za kopalniški blok v nevsakdanji barvi? Tudi barvita kopalniška omarica bo zagotovo poživila vašo kopalnico. Ponujamo vam kopalniško pohištvo v več kot 40 barvah v visokem sijaju ali v matirani barvi. Pri nas vam nudimo tudi veliko in pestro izbiro različnih vrst kopalniških pultov. Tudi izbor primernega ogledala za kopalnico vam zagotovo ne bo delal preglavic.


Kopalniške omarice iz različnih vrst lesa

Kopalniško pohištvo si lahko izberete iz nabora več kot dvajsetih vrst lesa. Kopalniške omarice iz lesa se lahko lepo uskladijo z ostalimi elementi kopalnice. Poseben pomen pri tem imajo vaše izbrane keramične ploščice. Imitacija lesa na steni in na tleh ter odprodaja pohištva za kopalnico v lesu lahko dajo vaši kopalnici popolnoma naraven pridih. Pohištvo za kopalnico iz lesa standardnih mer ali kopalniško pohištvo po meri se lepo poda tudi v kopalnico, kjer imate klasične keramične ploščice za kopalnico.

Kersan d.o.o. | Moderno kopalniško pohištvo po meri - povezave do naše spletne strani:
0
 Advanced issue found
????
3