Sanitarna keramika in oprema

Podjetje Kersan predstavlja vrhunsko sanitarno keramiko in sanitarno opremo, ki bo popestrila in dopolnila vašo kopalnico. Ponujamo vam moderen dizajn, inovativne rešitve, estetske oblike kopalniške keramike ter napredne sisteme, ki bodo zadovoljili tudi stranke najzahtevnejših okusov.

Izbrana keramika za kopalnice

Prednosti keramike za kopalnice

Enostavno čiščenje kopalniške keramike: sanitarna keramika je narejena iz izredno hvaležnega materiala, ki je primeren za praktično vsak prostor in se odlično obnese predvsem v kopalnici. Ena izmed največjih prednosti kopalniške keramike je gotovo enostavno čiščenje, saj površine ne vpijajo vlage in jih je mogoče enostavno očistiti z vlažno krpo in s čistili.

  • Vzdržljivost sanitarne opreme: keramika za kopalnice je ena izmed najbolj vzdržljivih materialov z dolgo življenjsko dobo. Sanitarna oprema je dobro odporna proti odrgninam in vlagi, v primeru počene keramične ploščice pa je mogoče le-to enostavno zamenjati, ne da bi bilo potrebno prenoviti ali zamenjati celotna tla. Kopalniška keramika je odporna tudi na agresivna čistila, tako da omogoča globinsko čiščenje in dezinfekcijo brez vidnih posledic oziroma poškodb na površini.
  • Prilagodljivost: sanitarno keramiko in sanitarno opremo lahko sestavite po svojem okusu, kombinirate posamezne elemente tako, da končen videz najbolje ustreza vašemu tipu kopalnice.
  • Cenovna dostopnost: sanitarna keramika za kopalnice je cenovno dostopna. Dobra izbira je tudi zaradi dolge življenjske dobe, kar pomeni, da se vam finančni vložek v celotno sanitarno opremo hitro povrne.
  • Estetika: sanitarna oprema podjetja Kersan združuje vrhunsko kakovost in sodoben dizajn. Posamezne elemente kopalniške keramike in opreme lahko prilagodimo in tako videz vaše kopalnice popolnoma ustreza individualnemu okusu. Tudi stil šteje!

Sanitarna keramika za kopalniceKeramika za kopalnice

Podjetje Kersan v svojem programu združuje celotno opremo za kopalnice. Po konkurenčnih cenah so vam na voljo standardne kopalniške kadi, masažne kopalne kadi, tuš kabine, kopalniško pohištvo, kopalniške armature, keramične ploščice in sanitarna oprema, kamor sodijo WC školjke, umivalniki, bideji in tuš podstavki.

Kopalniška keramika priznanih proizvajalcev

Celotna sanitarna keramika in sanitarna oprema, ki jo ponujamo, je vrhunske kakovosti. Kopalniška oprema je plod različnih proizvajalcev: Cielo, GSG, Catalano, Ideal Standard, Hatria, Dolomite, Villeroy&Boch, Artceram in Glass design.