Cena keramičnih ploščic, ki vas ne bo pustila ravnodušne

Si želite obnoviti kuhinjo in kopalnico? Izbirate keramiko, ki bo prijazna vaši denarnici in vas ne bo stala celotnega premoženja?

V podjetju Kersan našim strankam nudimo odlično razmerje med kvaliteto in ceno keramičnih ploščic različnih proizvajalcev, s čimer si boste lahko prostor opremili po vaših željah. Na voljo so talne keramične ploščice za kuhinjo in kopalnico, najrazličnejših dimenzij in barvnih kombinacij. So preproste za vzdrževanje in čiščenje in nudijo novo preobleko vaših notranjih prostorov.

Keramične ploščice za kopalnico

Talne keramične ploščice za kopalnico visoke kakovosti

Naj vaša kopalnica zasije z novimi talnimi keramičnimi ploščicami, ki so zaradi enostavnega vzdrževanja ustrezne za polaganje na kopalniških tal. Keramične ploščice za kopalnico so še posebej primerne predvsem zaradi visoke odpornosti proti vlagi, ki je v kopalniškem okolju zelo pogosta. Stenske ali talne keramične ploščice morajo tako biti zelo kakovostne, da se njihova površina ne bi poškodovala na katerikoli način.

NUDIMO TUDI 3D IZRIS

V podjetju Kersan vam zato nudimo pester nabor talnih keramičnih ploščic visoke kakovosti, med drugim tudi v imitaciji lesa ali kamna. So trpežne, dolgotrajne in stroškovno zelo učinkovite in se nato zlahka očistijo. Talne ploščice lahko vrhunsko uskladite tudi s ponudbo stenskih keramičnih ploščic v različnih vzorcih in barvah.

Keramične ploščice za kuhinjo izjemnega izgleda

Kot vidimo pri naših strankah, se pri prenovi ali oblikovanju nove kuhinje, kot odlično rešitev vedno znova izkažejo naše keramične ploščice. Keramika je v kuhinji zelo zaželena, saj daje poseben videz prostoru in je obenem zelo preprosta za čiščenje, kar je še posebej dobra novica za tiste, ki veliko svojega časa preživijo ob novih kuharskih podvigih.

Naxos keramika

Naša ponudba keramike je sestavljena iz številnih dizajnov in prepričani smo, da se pri nas za vsakega posameznika najde pravi stil.

Cena keramičnih ploščic primerna za vsak žep

Ugodne keramične ploščice visoke kvalitete gredo v našem podjetju za med. Zavedamo se, da so le te obvezen dekor vsake kopalnice, seveda pa z njimi lahko okrasimo tudi kuhinjo. Ker imajo kopalniška tla velikokrat stik z vodo, so tako najprimernejša izbira za vaša tla. Ko kuhinjskemu prostoru dodamo še keramične ploščice, z barvo, teksturo in dekorativnimi predlogi po vašem okusu, bo videz popoln.

V podjetju Kersan vam poleg ugodnih cen keramičnih storitev, nudimo tudi 3D izris, da boste s ploščicami zadovoljni, še preden bodo položene. V primeru dodatnih vprašanj pri nakupu, na vas že čakajo naši prijazni in izkušeni strokovnjaki, ki vam bodo pomagali s strokovnimi nasveti.

Obiščite naše prostore ali si oglejte našo ponudbo keramičnih ploščic po ugodnih cenah na naši spletni strani.

Vljudno vabljeni!