Cena keramičnih ploščic, ki vas ne bo pustila ravnodušne

Si želite obnoviti kuhinjo in kopalnico? Izbirate keramiko, ki bo prijazna vaši denarnici in vas ne bo stala celotnega premoženja?

V podjetju Kersan našim strankam nudimo odlično razmerje med kvaliteto in ceno keramičnih ploščic različnih proizvajalcev, s čimer si boste lahko prostor opremili po vaših željah. Na voljo so talne keramične ploščice za kuhinjo in kopalnico, najrazličnejših dimezij in barvnih kombinacij. So preproste za vzdrževanje in čiščenje in nudijo novo preobleko vaših notranjih prostorov.

Nudimo tudi bele keramične ploščice >

Talne keramične ploščice za kopalnico visoke kakovosti

Kopalnica in kuhinja naj zasijeta z novimi talnimi keramičnimi ploščicami, ki so zaradi enostavnega vzdrževanja primerna za polaganje na kopalniška ali kuhinjska tla. V podjetju Kersan vam nudimo pester nabor talnih keramičnih ploščic, med drugim tudi v imitaciji lesa ali kamna, ki jih lahko vrhunsko uskladite tudi s ponudbo stenskih keramičnih ploščic.

Ugodna cena keramičnih ploščicTalne in stenske keramične ploščice za kopalnico

Cena keramičnih ploščic primerna za vsak žep

Ugodne keramične ploščice visoke kvalitete gredo v našem podjetju za med. Zavedamo se, da so le te obvezen dekor vsake kopalnice, ponekje pa z njimi okrasimo tudi kuhinjo. Ker imajo kopalniška tla velikokrat stik z vodo, so tako najprimernejša izbira za tla. Nudimo vam ugodne keramične storitve, 3D izris, strokovne nasvete ter pomoč pri nakupu, zato smo prava izbira za vaš dom.