Keramični umivalniki - kakovosten umivalnik za kopalnico ali WC

Trgovsko podjetje Kersan se ukvarja s prodajo keramike in keramičnih izdelkov za vaš dom in poslovne prostore. Za vas dobavljamo vrhunsko in priznano italijansko keramiko, keramične ploščice, mozaik, sanitarno keramiko, na voljo pa so vam tudi keramični umivalniki za kopalnico (umivalniki Kolpa San, umivalniki Dolomite, Catalano, Arbi...), umivalniki za WC ter razni dodatki priznanih proizvajalcev.

Keramični umivalnik Arbi

Kopalniški umivalniki - umivalniki Kolpa San ter umivalniki Dolomite

Dilema pri izbiri med estetiko in uporabnostjo ni več potrebna. V naši ponudbi se nahajajo najkvalitetnejši keramični umivalniki, ki dopolnijo videz vaših prostorov, ter ob lepem dizajnu zagotavljajo tudi uporabnost in dolgo življenjsko dobo. Vsi produkti so oblikovani tudi v skrbi za okolje po mednarodnih evropskih standardih.

Keramični umivalniki Kolpa San

Ponudba umivalnikov Kolpa San je pestra in mikavna ter ne bo razočarala niti najzahtevnejših kupcev. Keramične umivalnike Kolpa San odlikujejo visoka kvaliteta, funkcionalnost, enostavno vzdrževanje, prefinjene oblike, novi in sodobni trendi, številne barvne kombinacije, napredni materiali ter pestra ponudba kopalniških umivalnikov. Keramični umivalniki Kolpa San so narejeni po principu »čiste proizvodnje«, kar pomeni: racionalno uporabo materialov za keramične umivalnike Kolpa San, višjo stopnjo produktivnosti ter visoko kvaliteto ob hkratni skrbi za okolje. Kopalniški umivalniki Kolpa San so narejeni v skladu z evropskim standardom kakovosti, varnosti in trajnosti.

Kopalniški umivalniki Dolomite

Keramični umivalniki Dolomite sledijo tržnim trendom ter ponujajo tako tradicionalne kot tudi moderne oblike priznanih oblikovalcev keramičnih umivalnikov. Kopalniški umivalniki Dolomite hkrati skrbijo tudi za okolje ter za izdelavo uporabljajo materiale, ki jih je mogoče reciklirati, a so hkrati izjemno visoke kvalitete in zagotavljajo dolgo življenjsko dobo.

Zakaj keramični umivalnik za kopalnico kupiti pri nas?

Tekom delovanja smo pri trgovskem podjetju Kersan razvili dolgoročno in ekskluzivno sodelovanje z večjimi italijanskimi podjetji, kar omogoča izbiro umivalnikov za kopalnico najvišje kakovosti, dobavljivost vseh modelov in ugodne cene umivalnikov.


Kersan zagotavlja:

  • vrhunsko kakovost sanitarne keramike in keramičnih umivalnikov,
  • lep italijanski dizajn,
  • združitev estetike z uporabnostjo,
  • hitre dobavne roke vseh umivalnikov za kopalnico v ponudbi,
  • pomoč in prilagodljivost posameznim strankam: kupcem svetujemo pri najprimernejši izbiri kopalniških umivalnikov, tako da ti ustrezajo vašemu individualnemu okusu in zmožnostim vaših prostorov. Za lažjo predstavo si pomagamo s sodobnimi računalniškimi izrisi (Visoft 3D), ki vam pomagajo do končne izbire primernega kopalniškega pohištva,
  • kopalniško pohištvo po meri: ponujamo vam tudi sestavljive programe, ki omogočajo, da si izberete keramični umivalnik ter ostalo opremo po meri, potrebah in vašem okusu,
  • reference: tekom delovanja smo pridobili certifikat za zaupanja vredno podjetje ter priznanje za eno najuspešnejših podjetij v naši kategoriji. A naš največji ponos so številni zadovoljni uporabniki naših keramičnih umivalnikov!

V podjetju Kersan boste našli tako umivalnik za kopalnico kot tudi umivalnik za WC. Bogata je tudi ponudba druge sanitarne keramike. Prepričajte se sami.

Kersan | Keramični umivalniki, umivalniki Kolpa San, kopalniški umivalniki Dolomite, kopalniški umivalnik, umivalnik za kopalnico, umivalnik za wc - povezave do naše spletne strani: