Keramične ploščice v imitaciji kamna - čudovite površine za manj denarja

Odločite se za keramične ploščice v imitaciji kamna. Si od nekdaj želite kamnite talne obloge na vaši terasi, pa ste zaradi visokih cen naravnega kamna zamisel raje opustili? Keramične ploščice v imitaciji kamna za zunanjo uporabo so ugodna, kvalitetna in lepa rešitev, uporabne pa so tudi v notranjih prostorih.

Premišljeno izbrane stenske kuhinjske keramične ploščice ne le ščitijo pred umazanijo, poskrbijo tudi za dekoracijo prostora

Keramične ploščice v imitaciji kamna so primerne za zunanjo uporabo pa tudi v notranjosti vašega doma. V notranjosti lahko na primer keramične ploščice v imitaciji marmorja uporabite v kopalnici, lahko pa nadomestijo tudi stenske kuhinjske keramične ploščice. Imitacija kamna, pa tudi drugih materialov, na primer lesa, je vrhunsko izdelana. S pomočjo sodobne tehologije proizvajalci izjemno dobro poustvarijo videz avtentičnega materiala in razlike so s prostim očesom praktično neopazne. Lahko se odločite tudi za kombinacijo in klasične stenske kuhinjske keramične ploščice dopolnite s talno keramiko, ki imitira parket ali kamen.

Keramične ploščice v imitaciji kamna

Bogato ponudbo smo v salonu keramike Kersan dopolnili s keramičnimi ploščicami za zunanjo uporabo

Keramične ploščice za zunanjo uporabo morajo biti iz vzdržljive in kvalitetne keramike, zato za vas izbiramo le tiste priznanih proizvajalcev. Gre namreč za vrsto talne obloge, ki izredno dobro prenaša zunanje vplive, je visoko odporna na poškodbe in ne zahteva posebnega vzdrževanja, ob vsem tem pa estetsko dopolni celoto prostora. Izpostavljene so običajnim obremenitvam, hkrati pa tudi vremenskim razmeram, na primer nihanju temperatur in zmrzali. Še ena pomembna lastnost keramičnih ploščic za zunanjo uporabo je tudi protizdrsnost. To je sicer bistvena razlika tudi med notranjimi in stenskimi keramičnimi ploščicami, za kuhinjo, kopalnico ali druge prostore.

Dovolite, da vas očarajo keramične ploščice v imitaciji kamna. Navdušile vas bodo tudi tudi stenske kuhinjske keramične ploščice in keramika za kopalnice ter prostore od predsobe pa vse do spalnice. Pustite domišljiji prosto pot in zaupajte svoji estetiki. Keramične ploščice v imitaciji kamna je možno kombinirati z mozaikom, v notranjosti lahko popestrijo kuhinjo ali kopalnico, posebno lepo se podajo v sobe s kaminom. Zunaj lahko keramične ploščice v imitaciji kamna prav tako uporabimo na vseh površinah, na balkonu, terasi, stopnicah in dvorišču. Možnosti je nešteto, mi pa vam z veseljem pomagamo najti popolno keramiko za vas.