Kopalniška oprema in kopalniški dodatki podjetja Kersan

Če ste se odločili za prenovo kopalnice ali si ustvarjate nov dom in opremljate kopalniške prostore v novogradnji, je kopalniška oprema verjetno tisto, o čemer trenutno intenzivno razmišljate. In prav je tako. Oprema za kopalnice bo z vami še dolgo vrsto let, zato jo je treba skrbno zbrati. Pomembno se je zavedati, da ima oprema poleg estetske predvsem uporabno funkcijo. V podjetju Kersan vam ponujamo kakovostne izdelke in vam zagotavljamo, da vas bo kopalnica razveseljevala iz dneva v dan.

Kopalniška oprema Kersan

Oprema za kopalnice od kopalne kadi do armatur

Poleg keramičnih ploščic za oblaganje sten in tal kopalniška oprema vključuje tudi vse ostale predmete, ki jih potrebujete v kopalnici in v toaletnih prostorih - kopalniško keramiko (kadi, straniščne školjke, bideje, umivalnike ...), kotličke, prhe, armature in vse kopalniške dodatke. Pri nas dobite kopalniške kadi različnih velikosti in oblik, na voljo pa imamo tudi masažne sisteme, s katerimi se boste v kopalnici resnično sprostili. Med enoročnimi in dvoročnimi armaturami boste našli takšne, ki so klasičnega in nevpadljivega videza, pa tudi take, ki bodo zaradi svoje oblike takoj padle v oči vsem, ki boso vstopili v vašo kopalnico.

Dodatki za kopalnice

Kopalniška oprema - kakovostne kopalniške ploščice

Kopalnice se že tradicionalno oblagajo s keramičnimi ploščami, kar je povsem smiselna izbira. V vlažnem okolju mora biti namreč vsa kopalniška oprema takšna, da prenese tovrstno izpostavljenost. Keramika je tudi izjemno praktična, saj je čiščenje bistveno enostavnejše kot pri drugih materialih. Pri izbiri lahko prepustite domišljiji prosto pot, pazite le, da bo vsa vaša kopalniška oprema skladna. Če ste izbrali ploščice s sodobnim vzorcem, naj bo tudi ostala oprema za kopalnice modernih oblik, če pa prisegate na klasiko, naj bodo tudi armature in ostala keramika takšna. Pri izbiri vam bomo seveda rade volje svetovali, tako da bo odločitev še lažja.