Keramične ploščice za kuhinjo in hodnik so izjemno praktične

Keramične ploščicebodo poskrbele, da vam kuhinjske nezgode, ki so neizogibni del priprave hrane, ne bodo več povzročale sivih las. Tako stenske kot talne keramične ploščice za kuhinjo namreč omogočajo, da madeže odstranite v hipu in praktično brez napora, kar velja tudi za svetlejše keramične ploščice (sive, bele ipd.). Tako imate lahko svetlo, zračno kuhinjo, ne da bi vas pri tem ves čas skrbelo, kdaj bodo nastali neodstranljivi madeži.


Keramične ploščice za kuhinjo omogočajo enostavno vzdrževanje


Podobno kot keramične ploščice za kopalnice so tudi kuhinjske ploščice v prvi vrsti praktična izbira. Zaradi večje izpostavljenosti vodi lahko pride pri drugih materialih sčasoma do sprememb videza in funkcionalnosti, medtem ko bodo ostale kvalitetne keramične ploščice za kuhinjo, ki vam jih ponujamo v podjetju Kersan, nespremenjene še vrsto let. Za njihovo čiščenje ne boste potrebovali dragih in agresivnih čistil, ampak lahko keramične ploščice za kuhinjo večinoma temeljito očistite že s krpo in vodo. Seveda pa keramične ploščice za kuhinjo niso samo praktične, ampak so lahko tudi izjemno lepe stenske in talne keramične ploščice. Keramične ploščice v imitaciji lesa oziroma videz lesa postaja v zadnjem času ena najpriljubljenejših izbir, saj gre za ploščice, ki uspešno združujejo toplino in estetiko lesa s praktičnostjo keramike.


Trendovske keramične ploščice za hodnik - različni dizajni


Tudi talne keramične ploščice za hodnik vam prihranijo kar nekaj truda in časa, ki bi ju morali sicer vložiti v čiščenje. Umazana obutev lahko hitro povzroči nepopravljivo škodo na določenih talnih oblogah, kar pa ne velja za keramične ploščice za hodnik. Poleg tega pa se lahko moderne keramične ploščice za hodnik pohvalijo z domiselnimi dizajni, ki dvignejo estetiko prostora na povsem novo raven. V podjetju Kersan vam ponujamo različne stenske in talne keramične ploščice v akciji(videz lesa/imitacija lesa ipd.) priznanih italijanskih in španskih izdelovalcev. Odločite se lahko za poljubno barvo za keramične ploščice (sive, bele, črne, modre, zelene ipd.), ploščice pa so na voljo v zelo različnih dimenzijah.

DODATKI ZA KOPALNICO

keramične ploščice za hodnik ugodnokeramične ploščice za kuhinjo ugodno