Kuhinjske keramične ploščice - lep izgled in vrhunska čistoča hiše

Notranje keramične ploščice so odlična alternativa vsakemu drugemu zaključnemu sloju tal. Kuhinjske talne keramične ploščice imajo prednost v tem, da jih je izredno enostavno čistiti, da ohranijo svoj prvotni sijaj in da jih lahko dobite v takšnem otipu, barvi in vzorcu, kot ste si zaželeli. Naše podjetje ima na voljo zares ogromno število produktov, kjer se bo za vsakega našlo nekaj.

Talne keramične ploščice ne potrebujejo posebnega vzdrževanja

Marazzi ploščice

Eden od razlogov, zakaj so keramične ploščice tako priljubljene kot material za tla, je njihovo enostavno vzdrževanje. Ker je keramika odporna na madeže, umazanijo in vonj, obenem pa vzdrži visok pritisk, jo je mogoče obrisati le z mokro krpo ali lahkimi čistili in izgled bo ostal enak kot na prvi dan polaganja keramičnih ploščic.

Keramične ploščice so znane po trdnem materialu, zato bodo tla še dolgo ostala neopraskana in razpokana. Seveda pa je to odvisno predvsem od kvalitete keramičnih ploščic, za kar pa vam pri podjetju Kersan ni treba skrbeti. Keramične ploščice so tudi ognjevarne, zato so keramične ploščice, predvsem za kuhinjo, zelo dobra izbira. Preverite naš izbor keramike v salonu keramike Kersan v Ljubljani ali obiščite našo spletno stran in se prepričajte.

Keramika je prijazna tudi do zdravja in okolja

Keramične ploščice so bolj odporne na mikrobe in pršice, ki povzročajo veliko število alergij, kot kateri drugi materiali. Površina ne privlači umazanije, prahu, živalskih dlak ali cvetnega prahu in jih lahko z lahkoto obrišete s krpo ali gobo. To pa omogoči bolj čist zrak, kar je posebej pomembno za alergike. Keramične ploščice iz naravnih materialov ne škodujejo naravnemu okolju, zato jih je mogoče tudi enostavno reciklirati.

VEČ O MODERNIH KOPALNICAH

Različni motivi in barve za vse vrste oblikovanj

Mozaik keramikaSodobni proizvodni postopki proizvajalcem keramike omogočajo pestro izbiro različnih dizajnov keramičnih izdelkov. Keramika se lahko izoblikuje ali natisne v različne barve ali se poudari z zanimivimi vzorci, ki popestrijo prostor. Ko ugotovite, kako slog, barve in teksture vplivajo na harmonijo prostora, to postane pomemben dejavnik pri izbiri keramike. Široka ponudba, ki vključuje tudi mozaik keramične ploščice ali keramične ploščice z imitacijo lesa, vas že čaka v podjetju Kersan!

Talne keramične ploščice marsikje nimajo pravega nadomestka

Talne keramične ploščice marsikje nimajo učinkovitega nadomestka. Zunanje ploščice na terasi ali balkonu, denimo so še vedno prva izbira mnogih investitorjev, saj imajo nesporno prednost pred mnogimi zaključnimi sloji tal. Pomembno je, da talne keramične ploščice za balkon in talne keramične ploščice v imitaciji kamna za teraso ne drsijo, ko so mokre.