Masažne kadi in masažne tuš kabine za popolno sprostitev

Masažne kadi - za prijetno kopel

Hidromasažni sistemi

Hidromasažni sistemi so sistemi masažnih šob v kadi ali tušu, z nakupom masažne kadi ali tuš kabine pa si zagotovimo sprostitev in masažo v lastni kopalnici. Tako masažne kadi kot masažne tuš kabine delujejo po istem principu. Šobe, ki so nameščene po dnu in ob straneh masažne kadi in na stebru masažnih tuš kabinah, z usmerjenimi curki zraka oz. vode ustvarjajo pritisk na telo in tako omogočajo globinsko sproščanje. Hidromasažni sistemi so tako odlična možnost, da si kar doma uredite wellness oazo, poljubno pa lahko kombinirate oba sistema ali pa si namestite oba. Še posebej masažne kopalniške kadi nudijo odlično sprostitev, saj dejansko delujejo kot hidromasažni bazeni, ki jih poznamo s kopališč. Ne glede na to, kateri hidromasažni sistem si izberete, bodisi masažne kadi ali tuš kabine, vam pri Kersan d.o.o. nudimo veliko izbiro kvalitetnih znamk in oblik.

Masažne tuš kabine - več kot samo tuš

Ko pomislimo na masažo, si vedno predstavljamo, da ležimo in nas nekdo masira. Pri masažnih tuš kabinah seveda ležati ne moremo, zato so vse tovrstne tuš kabine opremljene s stolom, na katerega se usedemo in šobe za našim hrbtom poskrbijo, da smo dovolj sproščeni. Masažne tuš kabine pa delujejo tudi kot savne, saj so večinoma zaprte - imajo vrata - tako da se lahko napolnijo s paro. Takšni hidromasažni sistemi postanejo več kot le tuš in več kot le masaža, postanejo pravi spa kotički v vašem domu! Masažne kadi in masažne tuš kabine so tako dobrodošli elementi v kopalnici, v kolikor si želite kopalnico, ki nudi nekaj več kot samo kopanje in tuširanje. In pri Kersan d.o.o. poskrbimo, da dobite hidromasažne sisteme vseh znamk in vrst.

Hidromasažni sistemi blažijo stres

Pri Kersan d.o.o. nudimo več priznanih znamk hidromasažnih sistemov, kot so Albatros, Kolpa, Novellini in Teuco, ki vam zagotavljajo lep dizajn, visoko kvaliteto in dolgo življenjsko dobo. V našem salonu pa najdete razstavljenih veliko masažnih kadi in masažnih tuš kabin, prav tako lahko izbirate med različnimi modeli omenjenih znamk in seveda barv. Pozitivni učinki masaž in savn so dokazani in dobro poznani, z masažnimi kadmi in masažnimi tuš kabinami pa lahko v pozitivnih učinkih uživate tudi doma, saj jih lahko dopolnite z aromaterapijami in kromoterapijami. Hidromasažni sistemi so tako odlična izbira za vse, ki se po napornem dnevu radi sprostite in si privoščite regeneracijo kar doma, pri nas pa poskrbimo, da dobite vse potrebno za ureditev domače wellness oaze.

Kersan d.o.o. | Masažne kadi, tuš kabine, hidromasažni sistemi- povezave do naše spletne strani: