Keramične ploščice za kuhinjo iz granitogresa ali porcelanogresa

Keramične ploščice za kuhinjo iz našega prodajnega programa so narejene iz porcelanogresa ali iz granitogresa in so cenovno ugodne. So visoko kvalitetne, odporne proti obrabi in poškodbam, trdne in ne vpijajo vode in maščobe. Vse te kvalitete naredijo naše cenovno ugodne keramične ploščice primerne za vgradnjo v vašo kuhinjo. Keramične ploščice za kuhinjo so preproste za čiščenje zato jih lahko vgradimo tudi v kuhinji na steno za kuhalno ploščo. Keramične ploščice za kuhinjo imamo v različnih vzorcih in sicer v imitaciji kamna, betona in lesa. Po videzu so lahko mat, polpolirane, polirane, sijajne, visoko sijajne. Cenovno ugodne keramične ploščice za kuhinjo imajo običajno ratificirane robove, kar daje zelo lep, uniformiran videz površine kuhinje. Nudimo vam visoko kvalitetno kuhinjsko keramiko po izjemno nizkih cenah. Tako ugodne cene vam lahko ponudimo, ker dobavljamo kuhinjske ploščice direktno od dobaviteljev, brez posrednikov. Na ta način močno znižamo stroške, posledično je prodajna cena keramike za kuhinjo nižja.

Keramične ploščice za kopalnico in moderno pohištvo

Keramične ploščice za kopalnico in kuhinjo po akcijskih cenah

Za oblaganje sten in tal v kopalnici in kuhinji so najprimernejše keramične ploščice. Ker so keramične ploščice iz granitogresa ali porcelanogresa, ne vpijajo vode. Je pa iz praktičnega vidika dobro izbrati keramiko z gladko površino zaradi lažjega čiščenja maščobe v kuhinji in vodnega kamna v kopalnici. Keramične ploščice za kuhinjo in kopalnico dobite pri nas po izjemno ugodnih cenah. V našem outlet kotičku najdete zadnje kose keramičnih ploščic za kopalnico in kuhinjo po akcijskih odprodajnih cenah. Nakup se vam res izplača, saj so cene pogosto precej nižje kot v redni prodaji.

Keramične ploščice imitacija kamna so najboljša izbira za vašo kuhinjo in dom

V zadnjem času so zelo popularne keramične ploščice za kuhinjo v imitaciji kamna, ki jih pri nas dobite po konkurenčnih cenah. So odličen in cenovno ugoden nadomestek pravih kamnitih talnih in stenskih oblog v kuhinji. Videz kuhinjskih ploščic v imitaciji kamna, da vaši kuhinji in domu pridih elegance in luksuza. Vzorec kamna je na keramičnih ploščicah izdelan zelo pristno tako da na prvi pogled ljudje ne ločijo cenovno ugodnejših keramičnih ploščic in visoko cenovnih ploščic iz naravnega kamna. Oglejte si našo ponudbo na spletni strani ali pa nas obiščite v prodajno razstavnem salonu, kjer se vam bomo z veseljem posvetili.

OGLEJTE SI AKCIJE NAŠEGA PRODAJNEGA PROGRAMA