Pošlji povpraševanje

Sanitarna keramika -WC školjke, tuš kadi in kabine ter umivalniki

V podjetju Kersan d.o.o. vam nudimo bogat izbor sanitarne keramike in kopalniške keramike, naša ponudba sanitarne keramike, WC školjk, tuš kadi, standardnih ter masažnih kadi, tuš kabin in umivalnikov, je bogata in raznovrstna, prav tako pa ponujamo veliko priznanih znamk. Kopalniška keramika je vedno bolj pomembna, saj tudi kopalnice niso več samo prostor napolnjen s sanitarno keramiko. Cenik sanitarne keramike je dostopen na naši spletni strani in vas izdatno informira o naši ponudbi notranje in zunanje keramike ter dodatni ponudbi. Sanitarna keramika priznanih znamk je na voljo v različnih barvah, materialih in seveda več blagovnih znamk.

Sanitarna keramika - WC školjke, kadi in tuš kadi

Sanitarna keramika, ki vključuje najosnovnejšo opremo, mora biti kvalitetna in služiti svojemu namenu. Dizajnerski umivalniki, ki so premajhni ali kako drugače nefunkcionalno oblikovani, ne prepričajo nikogar, zato vam nudimo veliko različnih priznanih znamk kot so Laufen, Dolomite, Catalano in ostalih, ki si jih lahko ogledate na naši spletni strani. Kopalniška keramika teh znamk je kvalitetna in lepa. Tudi tuš kadi, tuš kabine in klasične kadi morajo biti najprej uporabne in seveda tudi udobne, saj si po koncu napornega dneva radi privoščimo sproščujočo kopel ali masažno prho. Kopalniška keramika s tega področja vključuje veliko modelov, materialov in barv, prav tako pa tudi veliko različnih znamk. Obiščite naš razstavno prodajni salon keramike v Trzinu, kjer si lahko ogledate našo bogato punudbo!

Kopalniška keramika - za vsak okus najdemo primerno opremo

V Kersan d.o.o. poskrbimo, da vsakdo dobi takšno sanitarno keramiko, ki si jo je zaželel. Z veseljem vam svetujemo pri izbiri kopalniške keramike in sanitarne opreme: ploščice, tuš kabine in kadi, umivalniki ter WC školjke, bideji itn. se najde v našem salonu. Sanitarna keramika je na voljo v veliko barvah in materialih, ki jih lahko tudi poljubno kombinirate. Veliko ponudbo različnih proizvajalcev sanitarne keramike, cenik in profesionalno svetovanje, vse to lahko pričakujete, če obiščete naš salon keramike. V kolikor želite moderno in lepo opremljeno kopalnico, ki bo prostor sprostitve in oddiha, potem je sanitarna in kopalniška keramika iz ponudbe našega podjetja prava izbira za vas.

Kersan d.o.o. | Kopalniška keramika, sanitarna keramika, wc školjke, sanitarna kermika cenik, tuš kadi, tuš kabine, masažne kadi, umivalniki - povezave do naše spletne strani: