Pošlji povpraševanje

Na kaj je potrebno biti pozoren pri izbiri zunanjih keramičnih ploščicah?

Zunanje keramične ploščice različnih debelin in dimenzij so odporne proti obrabi, poškodbam in zmrzali. Izredno pomembno je da so izdelane iz materialov, ki zagotavljajo protizdrsnost v vseh vremenskih pogojih. Uporablja se jih za balkone, stopnice, atrije, terase in okolice bazenov ali ureditev celotnega območja objekta. 

zunanje nedrseče ploščice

Zunanje keramične ploščice iz granitogresa

Zunanje ploščice vseh debelin in dimenzij iz granitogresa oziroma gresporcelana so zagotovo ena najboljših izbir, če iščete kakovostne zunanje nedrseče ploščice.

Granitogres je nedrseč material, ki ponuja ogromno prednosti v primerjavi z mnogimi drugimi materiali, še posebej primeren pa je prav za zunanje keramične ploščice. Granitogres je zagotovilo za vrhunske zunanje nedrseče ploščice, ki ohranijo svojo funkcionalnost in videz še vrsto let. Pomembna prednost, ki jo imajo zunanje ploščice granitogres, je, da ne vpijajo vode, zato so odporne tudi proti zmrzali. Seveda to pomeni tudi, da moramo biti previdni, ko polagamo zunanje ploščice - omogočiti je namreč treba, da voda nemoteno odteka, kar zagotovimo z ustreznimi nakloni. To so obenem izjemno trpežne zunanje talne keramične ploščice. Debelina omogoča, da se lahko zunanje ploščice granitogres zlahka namestijo tudi tam, kjer je mogoče pričakovati večje obremenitve. Tako le-te brez težav kljubujejo različnim vremenskim pogojem, tudi najbolj neugodnim, obenem pa prenesejo večjo frekvenco ljudi. V ponudbi lahko najdete različne dizajne takih ploščic kar omogoča, da vsak najde nekaj zase in svojo dušo.

Zunanje keramične ploščice imitacija kamna

Zunanje keramične ploščice imitacija lesa na terasi

Zunanje ploščice granitogres so ena najboljših izbir, ko gre za urejanje zunanjih površin okoli objektov.

V podjetju Kersan vam poleg zunanjih in notranjih keramičnih ploščic ponujamo tudi vrhunsko keramiko,  kopalniško pohištvo, sanitarno keramiko, , sanitarne armature in dodatke priznanih proizvajalcev.

Kersan keramične ploščice

Ugodne zunanje nedrseče ploščice različnih dimenzij

Iščete ugodne, obenem pa kakovostne oziroma trpežne zunanje ploščice? V podjetju Kersan smo za vas pripravili najboljše zunanje keramične ploščice različnih proizvajalcev: Monocibec, Naxos, Marazzi.... V ponudbi lahko najdete različne izglede ploščic - od imitacije kamna pa vse do imitacije lesa ter mozaike. Debelina in druge dimenzije so lahko povsem prilagojene vašim potrebam. Zagotovo vas bo navdušilo, kako cenovno dostopne so lahko kakovostne zunanje keramične ploščice. Izkoristite izvrstno priložnost in si priskrbite najboljše zunanje talne ploščice po ugodni ceni!

Oglejte si še preostalo ponudbo talnih ploščic >>