Zunanje ploščice (granitogres) – kakovostne nedrseče ploščice

Zunanje ploščice iz granitogresa oziroma gresporcelana so zagotovo ena najboljših izbir, če iščete kakovostne zunanje nedrseče ploščice. Granitogres je nedrseč material, ki ponuja ogromno prednosti v primerjavi z mnogimi drugimi materiali, še posebej primeren pa je prav za zunanje ploščice. Granitogres je zagotovilo za vrhunske zunanje nedrseče ploščice, ki ohranijo svojo funkcionalnost in videz še vrsto let. V podjetju Kersan vam zato poleg pestrega nabora vrhunskih notranjih ploščic v imitaciji lesa ponujamo tudi zunanje nedrseče ploščice granitogres.

 

zunanje nedrseče ploščicezunanje ploščice

 

Zakaj izbrati prav zunanje ploščice granitogres?

Razlogov, zakaj so zunanje ploščice granitogres ena najboljših izbir, ko gre za zunanje nedrseče ploščice, je veliko. Pomembna prednost, ki jo imajo zunanje ploščice granitogres, je, da praktično ne vpijajo vodi, zato so odporne tudi proti zmrzali. Seveda to pomeni tudi, da moramo biti previdni, ko polagamo zunanje ploščice granitogres – omogočiti je namreč treba, da voda nemoteno odteka, kar zagotovimo z ustreznimi nakloni. To so obenem izjemno trpežne zunanje talne ploščice. Debelina omogoča, da se lahko zunanje ploščice granitogres zlahka namestijo tudi tam, kjer je mogoče pričakovati večje obremenitve. Tako zunanje ploščice granitogres brez težav kljubujejo različnim vremenskim pogojem, tudi najbolj neugodnim, obenem pa prenesejo večjo frekvenco ljudi. Zagotovo ena najpomembnejših prednosti, s katero se lahko pohvalijo zunanje ploščice granitogres, pa je ta, da so to zunanje nedrseče ploščice, zato ni nevarnosti poškodb tudi v manj ugodnih razmerah (dež, sneg, zmrzal …).

 

RAZLIČNI IZGLEDI PLOŠČIC

 

Ugodne zunanje nedrseče ploščice različnih dimenzij

Iščete ugodne, obenem pa kakovostne oziroma trpežne zunanje ploščice iz granitogresa? V podjetju Kersan smo za vas pripravili najboljše zunanje keramične ploščice. Debelina in druge dimenzije so lahko povsem prilagojene vašim potrebam. Zagotovo vas bo navdušilo, kako cenovno dostopne so lahko kakovostne zunanje keramične ploščice. Debelina granitogresa je že v osnovi večja, kar zagotavlja posebno odpornost in trpežnost. Odločitev za zunanje nedrseče keramične ploščice granitogres je tako zagotovo nekaj, česar ne boste obžalovali. Izkoristite izvrstno priložnost in si priskrbite najboljše zunanje ploščice po ugodni ceni!

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2C
Naslov
Ljubljanska cesta 13a
1236 Trzin
Spletna stran
E-pošta
01 564 14 99
01 564 14 98
Seznam fraz
zunanje ploščice, zunanje nedrseče ploščice
ZEMLJEVID
DRUŽABNA OMREŽJA