Salon keramike Kersan - zunanja keramika in talna keramika

Salon keramike Kersan v Trzinu - prodaja vrhunske keramike različnih vrst:

  • kopalniška keramika,
  • sanitarna keramika,
  • talna keramika
  • in tudi zunanja keramika.

Prodaja keramike v podjetju Kersan poteka od leta 1990. Prodaja keramike seveda ni edina storitev, ki jo ponuja naš salon keramike. Poleg prodaje keramike poskrbimo tudi za kopalniško pohištvo, hidromasažne sisteme in vse dodatke, ki jih potrebujete v kopalnici. Če želite, vam lahko naši strokovnjaki izdelajo tudi tridimenzionalni izris kopalnice; prodaja keramike je torej le zaključek celotnega procesa od prve ideje do izbire kopalniške keramike ali zunanje keramike s pomočjo našega strokovnega svetovalca. Salon keramike vas na vašo željo poveže tudi z izvajalci del.

Prodaja keramike - kopalniška keramika, kopalniške armature in kopalniško pohištvo

Prodaja keramike, ki jo ponuja salon keramike Kersan, se ne omejuje le na keramične ploščice. Talna in zunanja keramika sta sicer vseskozi v prodajnem programu, vendar naš salon ponuja veliko več. Na voljo je kopalniška oziroma sanitarna keramika, pa tudi kopalniške armature in kopalniško pohištvo. V salonu keramike Kersan vam ponujamo vrhunske izdelke različnih proizvajalcev kopalniške keramike, prodaja keramike pa je v našem salonu dopolnjena tudi s ponudbo kopalniškega pohištva in vseh potrebnih dodatkov. Naš salon keramike je znan tudi po tem, da je vsa sanitarna keramika na voljo v dvajsetih različnih barvah. Prodaja keramike je nadgrajena tudi tako, da vas povežemo z izvajalci, ki bodo vašo kopalnico s pomočjo keramike spremenili v čudovit prostor.

Salon keramike Kersan - zunanja keramika za oblaganje zunanjih površin

Salon keramike Kersan je salon, kjer poleg talne keramike in keramičnih ploščic, sanitarne keramike in drugih kopalniških dodatkov prodaja keramike vključuje tudi vso zunanjo keramiko. Keramične ploščice, namenjene za oblaganje zunanjih površin oz. zunanja keramika je odporna za različne vremenske vplive. V salonu imamo na voljo ploščice za oblaganje bazenov, fasad, tal... Prodaja keramike v našem salonu vključuje tudi strokovno svetovanje in tridimenzionalni izris, ki upošteva vaše želje, hkrati pa salon keramike s svojim znanjem in široko ponudbo navdihne marsikatero idejo, ki vam pred prihodom v salon ni prišla na misel.