Kopalniška keramika

Najbolj opazna kopalniška keramika so keramične ploščice, saj jih najdemo tako na steni kot na tleh kopalnice. Keramične ploščice so zagotovo najboljša izbira za kopalnico, saj so vzdržljive in odporne na vlago, ki je ravno v kopalnici najbolj prisotna. Kopalniška keramika tako ne bo začela plesneti, les pa ne trohneti.

Odločitev za ustrezne ploščice za kopalnico danes ni ravno lahka, saj je trg dobesedno preplavljen s keramičnimi ploščicami vseh mogočih barv, oblik in velikosti. Ne glede na to, ali so vam bliže keramične ploščice ali mozaik, vam bomo z veseljem pomagali pri pravih odločitvah, na podlagi katerih bo vaša kopalnica postala prostor, v katerega boste z veseljem vstopili.

Kopalniška keramika in dodatki

Keramične ploščice - mozaik

Keramične ploščice in mozaik predstavljajo izvrstno izbiro za zagotovitev prijetnega ambienta v kopalnici. Kopalnica je prostor, kjer začnemo in končamo svoj dan, zato je prav, da poskrbimo, da bo v njej takšna kopalniška keramika, ki nas bo navdajala s pozitivno energijo in dobrim počutjem. Zato morajo keramične ploščice ali mozaik biti takšni, da bodo vašemu okusu ustrezali tudi čez čas. Nezanimivih in neprivlačnih kopalniških ploščic se boste namreč kaj hitro naveličali.
Majhni, drobni kvadratni koščki keramike, s katerimi je obložena stena, so zanesljivo posebna značilnost, ki pade v oči takoj ob vstopu v prostor. Keramične ploščice ali mozaik lahko položite le na delu stene ali tal, za osupljiv učinek pa jih lahko položite tudi po vsej kopalnici.
Pravilno izbrana kopalniška keramika, sanitarna oprema, kopalniško pohištvo in dodatki za kopalnico lahko vsako kopalnico spremenijo v izjemno eleganten prostor in v zavetje, v katerem se po napornem dnevu sprostimo ali pa se z osvežilno prho pripravimo na nove izzive.

Več o sanitarni keramiki >>

Dodatki za kopalnicoDodatki za kopalnico

Pri opremljanju kopalnice si posebne pozornosti ne zasluži samo kopalniška oprema, temveč tudi sanitarna keramika, kopalniško pohištvo in dodatki za kopalnico. Kopalniški dodatki, kot so držalo za brisače, držalo za toaletni papir, stojalo za tekoče milo, lončki za zobne krtačke, koš za smeti in koš za perilo, so namenjeni funkcionalnosti in večji urejenosti, pa tudi lepšemu videzu kopalnice. Obenem pa dodatki za kopalnico dajo pridih domačnosti in izkazujejo vaš osebni slog.
V podjetju Kersan so vam na voljo številni dodatki za kopalnico priznanih proizvajalcev Bertocci, Inda, Segnie Disegni in Kristallux.