WC kotlički modernega dizajna

WC kotlički so nujna oprema v vsaki kopalnici, a izbira same izvedbe je v celoti prepuščena vam. Ponudba najrazličnejših WC kotličkov je dandanes tako bogata, da omejitev praktično ni, izbirate pa lahko med podometnimi in nadometnimi kotlički, ki se razlikujejo v tem ali se vidi kotliček ali pa je skrit v steni.

Podometni kotlički

V zadnjem času so postali zelo priljubljeni t. i. podometni kotlički. To so WC kotlički, ki so v celoti vgrajeni pod omet, viden je le gumb za splakovanje. Odločite se lahko tudi za senzor, ki omogoča brezstično delovanje. Podometni kotlički so zelo praktična rešitev za manjše kopalnice, kjer je treba poskrbeti za funkcionalno opremljenost, obenem pa ohraniti zračnost prostora.

Podometni WC kotlički

V trgovini Kersan vam je na voljo podometni kotliček Geberit v različnih izvedbah. Podometni/vgradni kotliček Geberit se lahko pohvali z dostopno ceno in vrhunsko kakovostjo, ki pa ni presenetljiva, saj gre navsezadnje za izdelek svetovno priznanega proizvajalca kopalniške opreme z izjemno dolgo tradicijo. Nadpovprečno dolga življenjska doba in nemoteno delovanje sta torej zagotovljena, če se odločite za zanj, podobno pa velja tudi za vso ostalo opremo, ki jo lahko prav tako najdete v naši ponudbi.

Različni modeli WC kotličkov

Kopalnica ni zgolj »nujno zlo«, ampak jo lahko z nekaj domišljije spremenite v pravo oazo miru in sprostitve. Upoštevanje vse večjega pomena, ki ga ima kopalnica v sodobnih domovih, nas vodi tudi pri oblikovanju naše ponudbe. Inovativen, moderen dizajn, s katerim se ponašajo WC kotlički, ki so na voljo v naši trgovini, bo v vašo kopalnico vnesel eleganco, podobno pa velja tudi za našo ostalo kopalniško opremo.

Kljub prestižnim artiklom pa se trudimo, da vam vseskozi zagotavljamo karseda dostopne cene. Poleg kopalniške opreme vam so pri nas na voljo tudi keramične ploščice in inovativni radiatorji.