Kopalniške omarice različnih dimezij in barv, tudi brez vrtanja

Kopalniške omarice so pri prenovi kopalnice prav tako pomembne kot nove keramične ploščice v imitaciji kamna, ki ste jih po dolgotrajnem odločanju in pogajanju v družini končno izbrali. Pomembno je, da se kopalniško pohištvo sklada s keramičnimi ploščicami, ki jih imate namen položiti po celotnemu stanovanju ali hiši pa tudi s stilom izbranega pohištva. Trend notranjega oblikovanja narekuje naravne materiale in dovršenost oblik kopalniških omaric različnih dimenzij. Italijanski proizvajalci in njihovi notranji oblikovalci predlagajo čiste, elegantne linije, ki se kar zlijejo s prostorom. V podjetju Kersan nudimo kopalniško pohištvo, sanitarno keramiko, omare, ogledala in dodatke proizvajalcev Arbi in Kolpa San, ki si jih lahko od blizu ogledate v našem razstavnem prostoru v Trzinu. Konkurenčna cena kopalniških omaric z ogledalom ali brez, različnih dimenzij za vašo kopalnico vaš bo navdušila! Izkušena ekipa agentov vam nudi tudi 3D izris kopalnice ter celotnega stanovanja, da si boste izbrane kopalniške omarice v vašem ambientu lažje predstavljali. Ne odlašajte, pokličite ali obiščite nas in z veseljem vam bomo pomagali pri izbiri keramičnih ploščic v imitaciji kamna ali lesa ter kopalniških omaric!

Kopalniška omarica brez vrtanja

Kopalniška omarica z ogledalom ali brez - izbira je vaša

Sanjate o kopalniški omarici z ogledalom ali menite, da bi se k vašemu stanovanju bolj podala omarica, ki ima ogledalo ločeno od pohištva? Od samega ogledala, ki je lahko pravokotne, okrogle ali kvadratne oblike je odvisno, kako bo izgledala kopalniška omarica. Na voljo so različni okvirji za ogledala, ki še popestrijo kopalniške elemente. Ne glede na to, kakšne so vaše želje - izbira omaric za kopalnico je pestra. Izberete lahko omarice za kopalnico brez vrtanja ali večjega posega v prostor. Pomembno je, da svetovalca za kopalniško pohištvo seznanite z vašimi željami in pričakovanji, da bo lahko z vašo pomočjo izmed nešteto artiklov izbral kopalniško omarico po vaši meri. Obstajajo številne različice kopalniških omaric v beli, črni in rjavi barvi pa tudi takšne, kjer si fronte izbere popolnoma sami ter s tem dobite popolnoma svojo izvedbo kopalniške omarice. Tudi pri izbiri pultov za kopalniške omarice različnih dimenzij je izbira nadvse pestra - odločite se lahko za pult iz marmorja, stekla, keramike, lesa ali drugih materialov, ki jih lahko prilagodimo umivalniku. Bi radi, da ima vaša kopalniška omarica poleg ogledala še lučko? Naj vas razveselimo, da se da omarici za kopalnico prilagoditi tudi razsvetljava z, ali popolnoma brez vrtanja.

KOPALNIŠKE OMARICE IN OSTALO KOPALNIŠKO POHIŠTVO


Kopalniška omarica za popoln videz vašega stanovanja

Pogosto se ne zavedamo, da mora biti kopalniška omarica skladna z ostalo opremo stanovanja, saj je moteče, če je celotno stanovanje renovirano in na novo opremljeno, na kopalnico pa smo pozabili. Ob prenovi stanovanja je torej priporočljivo prenoviti vse prostore ali vsaj večino prostorov, če nam to le omogočajo naše finančne zmožnosti. Kasneje, ko bomo prenovili nekaj prostorov in poslali gradbenike domov se nam namreč ne bo dalo ponovno mazati stanovanja in razbijati ploščic. Podobno kot keramične ploščice tudi kopalniške omarice ne bi smele biti prepuščene naključnemu nakupu in hitrim odločitvam saj jih bomo gledali in se ob njih prebujali kar nekaj let. V podjetju Kersan se z opremljanjem doma in kopalnic ukvarjamo že skoraj 30 let zato poznamo odgovore na marsikatera vprašanja v zvezi s prenovo kopalnic in zamenjavo kopalniških omaric različnih dimenzij. Naši strokovnjaki vam bodo z veseljem pomagali z nasvetom, primerom dobre prakse ali zgolj z informacijo, kakšne vrste kopalniških omaric z ogledalom lahko dobite v najkrajšem možnem času. V kolikor imate veliko kopalnico, v katero bi radi pospravili marsikatero malenkost, so vam v podjetju Kersan na voljo tudi sestavljivi programi kopalniških omaric za najbolj zahtevne okuse! Zagotovite si kopalniško pohištvo z omaricami, ki bodo pisane na kožo vašim željam, potrebam in prostorskim danostim. Ne odlašajte in stopite v kontakt z nami!

dimenzije kopalniške omarice z ogledalom