Moderno kopalniško pohištvo čistih in preprostih oblik

Moderno kopalniško pohištvo je zasnovano funkcionalno in ergonomsko, s poudarkom na čistih in preprostih oblikah. Poleg bele prevladujejo tudi bolj drzne barve v visokem sijaju. Moderne kopalnice se s svojo opremo prilagajajo novim potrebam sodobnega človeka in tako ponujajo različne možnosti kombiniranja elementov, materiala in najnovejših tehnologij. V trendu so školjke, kabine za prhanje in kadi, ki jih upravljamo z nešteto gumbi. Opremljanje moderne kopalnice je tako ob izjemno zanimivem izboru tehnološko dovršenih izdelkov lahko tudi svojevrsten, a nadvse prijeten izziv. Okusno izbrano moderno kopalniško pohištvo bo vašo kopalnico spremenilo v prostor za razkošno sproščanje in uživanje.

Moderno kopalniško pohištvo

Kopalniško pohištvo predstavlja večji del naše kopalnice in je za njeno popolno ureditev ravno tako pomembno kot keramične ploščice, armature, sanitarna keramika, tuš kabine in kopalne kadi. Kopalniško pohištvo je izdelano iz trpežnega MDF materiala, ki je prevlečen z vodoodporno prevleko, da ga vlaga v kopalnici ne uničuje. Kopalniško pohištvo lahko kupite v t.i. blokih, kjer je postavitev navadno že dorečena, lahko pa kupujete različne elemente iz kopalniških programov in si privoščite nekaj več prostora za vašo domišljijo in ne nazadnje za vaše potrebe in prostorske zmožnosti. V podjetju Kersan vam ponujamo tudi sestavljivo kopalniško pohištvo, za popoln izkoristek prostora pa vam kopalniško pohištvo izdelamo tudi po meri.

Omarice za kopalnico

Sam izbor kopalniškega pohištva se navadno začne pri umivalniku, ki je lahko samostojna enota ali pa sestavni del kopalniškega sestava. Med kopalniško pohištvo spadajo tudi razne viseče ali stoječe omarice za kopalnico, predalniki in odlagalne poličke. V dizajnu prevladujejo geometrijske in minimalistične linije, ki prinašajo v kopalnico jasnost in preprostost. Omarice za kopalnico bele barve visokega sijaja so videti moderno, priljubljena izbira pa so tudi različni lesni odtenki, kot so bukev, oreh, breza ali wenge. Moderno kopalniško pohištvo dopolnjujejo dekorativni elementi, kot so aluminjasti, kromirani ali inox ročaji, steklene police, vratca omaric in pulti ter razni barvni potiski.

Sestavljivo kopalniško pohištvo tudi za moderne kopalnice

V podjetju Kersan vam ponujamo sestavljivo moderno kopalniško pohištvo, ki bo rešilo vaše probleme s shranjevanjem številnih pripomočkov, ki jih uporabljamo v kopalnici. Prednost sestavljivega pohištva je v tem, da pokrivajo elemente od širine 16 centimetrov pa vse tja do 140 centimetrov. To pomeni, da lahko omarice za kopalnico poljubno sestavljate med seboj in tako ustvarite kompozicijo, ki ustreza velikosti in najboljši funkcionalnosti kopalnic.

Obiščite nas. Vabljeni tudi na našo spletno stran!

Kersan | Moderno kopalniško pohištvo, omarice za kopalnico, moderne kopalnice - povezava do naše spletne strani: