Moderno kopalniško pohištvo čistih in preprostih oblik

Moderno kopalniško pohištvo je tisti del opreme v stanovanju ali hiši, ki jo izbiramo za dolgoročno obdobje in pomembno je, da izberemo tisto, ki nam bo všeč in funkcionalno tudi čez 10 ali več let.

 Kopaniško pohištvo mora biti zasnovano funkcionalno in ergonomsko, s poudarkom na čistih in preprostih oblikah. Poleg bele lahko prevladujejo tudi bolj drzne barve v visokem sijaju. Moderne kopalnice se s svojo opremo prilagajajo novim potrebam sodobnega človeka in tako ponujajo različne možnosti kombiniranja elementov, materiala in najnovejših tehnologij.

Trendi narekujejo školjke, kabine za prhanje in kadi, ki jih upravljamo z nešteto gumbi. Opremljanje moderne kopalnice je tako ob izjemno zanimivem izboru tehnološko dovršenih izdelkov lahko tudi svojevrsten, a nadvse prijeten izziv. Okusno izbrano moderno kopalniško pohištvo bo vašo kopalnico spremenilo v prostor za razkošno sproščanje in uživanje. Poleg samega interiorja kopalnice pa je potrebno razmišljati tudi o funkcionalnosti elementov. Zavedati se je treba, da potrebujete vsaj osnovne kose omaric, kamor boste lahko pospravili higienske izdelke, ki jih uporabljate.

Kopalniško pohištvo predstavlja večji del naše kopalnice in je za njeno popolno ureditev ravno tako pomembno kot keramične ploščice, armature, sanitarna keramika, tuš kabine in kopalne kadi. Kopalniško pohištvo je izdelano iz trpežnega MDF materiala, ki je prevlečen z vodoodporno prevleko, da ga vlaga v kopalnici ne uničuje. Kopalniško pohištvo lahko kupite v t.i. blokih, kjer je postavitev navadno že dorečena, lahko pa kupujete različne elemente iz kopalniških programov in si privoščite nekaj več prostora za vašo domišljijo in ne nazadnje za vaše potrebe in prostorske zmožnosti.

Moderno kopalniško pohištvo

Moderni kopalniški dodatki

Minimalistično kopalniško pohištvo

V podjetju Kersan vam ponujamo tudi sestavljivo kopalniško pohištvo, za popoln izkoristek prostora pa vam kopalniško pohištvo prilagodimo po vaših željah. Izbirate lahko med kopalniškim pohištvom proizvajalca Arbi in Kolpa San.

Omarice za kopalnico

Sam izbor kopalniškega pohištva se navadno začne pri umivalniku, ki je lahko samostojna enota ali pa sestavni del kopalniškega sestava. Med kopalniško pohištvo spadajo tudi razne viseče ali stoječe omarice za kopalnico, predalniki in odlagalne poličke. V dizajnu prevladujejo geometrijske in minimalistične linije, ki prinašajo v kopalnico jasnost in preprostost. Omarice za kopalnico bele barve visokega sijaja so videti moderno, priljubljena izbira pa so tudi različni lesni odtenki, kot so bukev, oreh, breza ali wenge. Moderno kopalniško pohištvo dopolnjujejo dekorativni elementi, kot so aluminjasti, kromirani ali inox ročaji, steklene police, vratca omaric in pulti ter razni barvni potiski.

Omarice in drugo pohištvo za kopalnice

Sestavljivo kopalniško pohištvo tudi za moderne kopalnice

V podjetju Kersan vam ponujamo sestavljivo moderno kopalniško pohištvo, ki bo rešilo vaše probleme s shranjevanjem številnih pripomočkov, ki jih uporabljamo v kopalnici. Prednost sestavljivega pohištva je v tem, da pokrivajo elemente od širine 16 centimetrov pa vse tja do 140 centimetrov. To pomeni, da lahko omarice za kopalnico poljubno sestavljate med seboj in tako ustvarite kompozicijo, ki ustreza velikosti in najboljši funkcionalnosti kopalnic.

Obiščite nas v salonu v Trzinu in si oglejte celotno ponudbo keramike.