Toplotna izolacija fasade, strehe, podstrešja in balkona: kvalitetna izolacija hiše

Toplotna izolacija objekta je zelo pomembna za zdravo in udobno bivanje. Fibran toplotne izolacije so cenovno ugodna in kvalitetna rešitev za toplotno izolacije vaše hiše. Skupina Fibran je eden najbolj pomembnih proizvajalcev toplotne izolacije v Evropi, svoje izdelke pa tržimo v več kot 40 državah v Evropi in drugod po svetu. Načrtovalcem, izvajalcem in investitorjem ponujamo kakovosten in trajen energijski ščit, saj proizvajamo tehnično izpopolnjene in ekološko neoporečne izolacijske materiale, iščemo napredne rešitve na področju uporabe izolacij ter nadgrajujemo in širimo svoje znanje. Naše toplotno izolacijske plošče oziroma toplotna izolacija xps je najboljša med toplotnimi izolacijami. Učinkovito preprečuje toplotne izgube in ohranja prijetno bivalno klimo v vaših bivalnih prostorih. Če razmišljate o toplotni izolaciji fasade, strehe, balkona, podstrešja, kleti ali sten, potem smo mi pravi naslov za vas. Naša toplotna izolacija xps se odlikuje z zelo veliko tlačno odpornostjo, prav zato je najbolj primerna za izolacijo temeljne plošče. Vse informacije o toplotni izolaciji lahko dobite tako, da nas kontaktirate.

 

toplotna izolacija strehe

 

Toplotna izolacija fasade: učinkovita zaščita za celo hišo

 

Verjetno ni potrebno podarjati, da je toplotna izolacija fasade ključnega pomena za udobno in zdravo bivanje v hiši. S primerno toplotno izolacijo fasade boste poskrbeli za nepotrebne toplotne izgube, ki so največje prav skozi zunanje stene. Naša toplotna izolacija fasade pa bo poskrbela, da to teh izgub ne bi prišlo. V poletnih dneh bo pripomogla k temu, da toplota ne bo prihajala v hišo, v zimskih dneh pa, da toplotna ne bo odhajala iz nje. Kvalitetno nameščena toplotna izolacija fasade, strehe in sten pa bo pripomogla tudi k temu, da boste veliko prihranili tudi pri porabi energije za segrevanje in ohlajanje prostorov. V našem podjetju se trudimo, da vam ponudimo samo najboljše, zato smo razvili inovativne toplotno izolacijske plošče, ki zagotavljajo odlično zaščito za vašo hišo. Pri tem uporabljamo samo najboljše materiale, ki nudijo najboljšo zaščito in toplotno izolacijo fasade in ostalih delov hiše. Odločite se lahko za različne debeline izolacije fasade, ki so na voljo v različnih tlačnih trdnostih. Ker je v fasadni površini izpostavljenost objekta najvišja, je izredno pomembno, da poskrbite za najboljšo toplotno izolacijo fasade. To je sedaj mogoče storiti tudi po zelo ugodni ceni.

 

toplotna izolacija fasadeToplotna izolacija strehe: odlična zaščita pred vremenskimi vplivi

 

V našem podjetju vam ponujamo tudi izolacije strehe, in sicer toplotne izolacije ravne strehe in toplotne izolacije poševne strehe. Glavna naloga toplotne izolacije strehe je, da vašo hišo zaščiti pred neugodnimi vremenskimi pojavi in vplivi, pred pregrevanjem in izgubo energije. Toplotna izolacija strehe naj bo dobro premišljena in natančno izvedena, da ne bi imeli kasneje velikih stroškov s sanacijo. Streha je vremenskim vplivom najbolj izpostavljena, saj ima veliko površino, zato se natančnost pri delu kasneje obrestuje, prav tako pa napake. Izberite najboljšo toplotno izolacijo strehe, izberite Fibran izolacijo. Toplotna izolacija FIBRANxps bo poskrbela, da bo vaš objekt primerno zaščiten, vi pa se boste v hiši počutili odlično.

 

Toplotna izolacija balkona – zakaj je potrebna in kako poteka?

 

Pri balkonih moramo poleg dobro izvedene hidroizolacije premisliti tudi o toplotni izolaciji balkona in zaščiti. Brez nameščene toplotne izolacije na balkonu prihaja na fasadnem ovoju stavbe do toplotnih mostov. Balkon je priporočljivo izolirati po celotnem obodu, saj balkon predstavlja preboj toplotnega ovoja fasade. Paziti pa moramo tudi na pravilno izvedbo hidroizolacije balkona, da ne pride do zamakanja ob steni. V primeru sanacije balkona, kjer smo omejeni z višinami in moramo izvesti naklon za ustrezno odvodnjavanje, se odločimo za toplotno izolacijo balkona s FIBRANxps ploščami, izdelanimi v naklonu.

 

Toplotna izolacija podstrešja lahko nadomesti toplotno izolacijo strehe

V primerih, da imate podstrešje, v katerem ne prebivate oziroma nimate tam bivalnih prostorov, lahko primerna toplotna izolacija podstrešja nadomesti toplotno izolacijo strehe. Toplotna izolacija podstrešja mora biti izvedena pravilno in natančno, če želite zagotoviti optimalno zaščito vaši hiši in preprečiti energetske izgube. 

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2BB2C
FIBRAN NORD proizvodnja izolacijskih materialov d.o.o.
Naslov
Kočevarjeva ulica 1
8000 Novo mesto
Spletna stran
E-pošta
07 3939510
Seznam fraz
Toplotna izolacija, toplotna izolacija fasade
ZEMLJEVID