Moderne mladinske sobe in otroške spalnice

Podjetje Aniles je pripravilo ponudbo za moderne mladinske sobe, mladinske postelje in otroške spalnice priznanih slovenskih proizvajalcev. Pomebno je, da je oprema otroške sobe po meri otroka, saj lahko le tako postanejo otroške spalnice varno zatočišče vsakega otroka. Otroci se, tako kot tudi nekateri odrasli dobro počutijo, ko so obkroženi z barvami, zato je za otroške spalnice primerno barvito pohištvo za otroke oziroma pisane otroške omare. Za starše pa smo pripravili zanimivo ponudbo, ki jo sestavljajo spalnice Novoles in spalnice Garant.


Pohištvo za otroke naj bo funkcionalno in varno

Otroške sobe po meri otroka morajo med drugim upoštevati tudi varno pohištvo za otroke. Otrok v nekaj letih preraste svojo otroško sobo. Otroške posteljice postanejo premajhne in jih morajo zamenjati ustrezno velike mladinske postelje. Da se izognemo prevelikim stroškom pri kasnejšem opremljanju mladinske sobe, lahko že pri načrtovanju otroške sobe izbirate otroške omare, ki bodo funkcionalne tudi za najstnika.


Otroške sobe po meri in pisana oprema otroške sobe

Oprema otroške sobe po meri oziroma otroške spalnice proizvajalca Novoles sestavljajo prilagojene otroške omare. Pohištvo Gorenje se je prav tako osredotočilo na pisane otroške sobe po meri in funkcionalne otroške omare, ki so prilagojene za različno velike sobe. Otroško pohištvo proizvajalca Garant pa je zasnovalo otroške sobe po meri z modularnimi elementi. Tudi pri Gorenju so prepričani, da je za otroka pomembna barvita oprema otroške sobe.

Mladinska soba


Moderne mladinske sobe pisanih barv in sodobnega dizajna

Pohištvo Garant nudi moderne madinske sobe ter sodobne otroške sobe po meri. Na voljo je barvito pohištvo za otroke ter moderne mladinske sobe iz prijetnega lesenega pohištva. Po ugodnih cenah vam je na voljo oprema mladinske sobe vrhunskih proizvajalcev.


Za moderne mladinske sobe je pomembna funkcionalnost ter zanimiv dizajn, ki se ga mladostnik ne bo naveličal. Najstniku pomeni njegova soba prostor za delo, počitek, druženje in zavetje, zato je potrebno pri načrtovanju funkcionalne moderne mladinske sobe vse to tudi upoštevati.


Mladinske postelje za zadovoljnega mladostinka

Pomemben del pohištva mladinske spalnice, ki ga potrebuje vsak mladostnik so mladinske postelje. Za najstnika pohištvo za otroke ni več primerno, vsekakor pa je potrebno, da ustrezne mladinske vzmetnice zamenjajo otroške. Prav tako mu morda ne bo več ustrezalo pisana oprema otroške sobe. Pri Anilesu smo pripravili široko ponudbo za moderne mladinske sobe za vaše najstnike.


Aniles d.o.o. | Klasične kuhinje, moderne mladinske sobe in otroške sobe po meri, oprema spalnice: