Odprta kuhinja

Odprta kuhinja je vse pogostejši nakup stanovalcev v sodobno zgrajenih objektih. Navadno se kuhinjski prostor preliva v dnevni prostor, zato so tudi potrebe po stilu kuhinje drugačne od klasično zasnovanih stanovanj. Odprta kuhinja nudi izjemno domač pridih, ki vabi v druženje med kuhanjem zajtrka, kosila ali večerje. Odprta kuhinja se navadno povezuje z dnevno sobo prek osrednjega pulta oz. otoka, ki ga vsaj z ene strani obkrožajo priročni barski stoli. Lahko pa se odločite tudi za pregrado z jedilno mizo in stoli. Velika prednost med kuhanjem v odprti kuhinji je možnost spremljanja ostalih članov družine, predvsem otrok, ki se igrajo v dnevnem prostoru. Dodatna prednost je spremljanje vašega najljubšega televizijskega programa ali pa celo kuharske oddaje, s pomočjo katere ravnokar pripravljate vaše kosilo ali večerjo. Odprta kuhinja vam nudi združitev kuhinje, jedilnice in dnevne sobe v en prostor!


Kotna kuhinja

Mini moderna kuhinjaKotna kuhinja je običajno najbolj tipična kuhinja. Skoraj vsaka kuhinja vsebuje kot v svoji sestavi, nekatere pa jih vsebujejo tudi več. Kotna kuhinja je praktična izbira za vse, ki želijo prostor čimbolj izkoristiti. S tem povečamo prostor za shrambo vseh potrebnih stvari za kuho in dodatnih pripomočkov, npr. mešalcev in sekljalnikov. Kotna kuhinja je dobavljiva v vseh stilih - kot klasična kuhinja, moderna kuhinja, retro kuhinja, itd. Kotna kuhinja ima veliko prednosti, največja pa je optimalna izraba prostora. V tem prednjači kotna moderna kuhinja, ki z izvlečnimi regali in predali v različnih velikostih ponuja tudi veliko preglednost. Kotna mini kuhinja je lahko tudi odprta kuhinja in obratno.


Zidane kuhinje

Zidane kuhinje so zidane le na prvi pogled. Ta videz jim daje obloga iz različnih materialov (keramične ali opečnate ploščice, celo kamnite ploščice), ki dobro tesnijo in zagotavljajo najvišjo stabilnost elementov. Zidane kuhinje so običajno popolnoma izdelane že v delavnici in jih v vašem stanovanju ali hiši le sestavimo. Kuhinjski pult je najpogosteje sestavljen iz keramičnih ploščic, ki so lepljene s posebnim lepilom, fuge pa so odporne na nečistoče. Lahko pa je izdelan tudi iz lesa, kar krasno dopolnjuje izgled celotne zidane kuhinje skupaj s prostorom. Zidane kuhinje se odlično podajo podeželskim domovom in prebujajo občutek tradicionalnosti. Tudi zidane kuhinje so lahko odprte kuhinje. Obiščite nas in si oglejte našo ponudbo!


Aniles d.o.o. | Tipi kuhinj, povezava do naše spletne strani: