Vzmetnica - Ker nam je mar za vaš spanec

Vzmetnice po meriVzmetnica je ključnega pomena za zdrav spanec. Hiter življenjski tempo ima močan vpliv na naše razpoloženje, dolgotrajno pa lahko vodi k nastanku stresa. Posledice stresa se lahko pojavijo tako na fizični kot tudi na čustveni ravni. Številne študije so pokazale, da količina in kakovost spanja pomembno vplivata na splošno zdravje posameznika. Da bi se kljub hitremu življenjskemu tempu izognili pomanjkanju spanja, moramo izbrati ustrezno vzmetnico, s pomočjo katere se bomo izognili tudi škodljivim posledicam stresa in preprečili nastanek številnih drugih zdravstvenih težav. Eden izmed najboljših načinov za izbor ustreznega ležišča so vzmetnice po meri. Med najbolj razširjenimi pa so vzmetnice iz pene.

Vzmetnica iz pene

Vzmetnica iz pene sodi med najbolj razširjene vzmetnice. Pri podjetju Aniles.eu vam ponujamo vzmetnice iz pene različnih dimenzij, katerim skupna lastnost je visokoelastična pena z odličnimi ergonomskimi lastnostmi in z zmožnostjo preprečevanja ogrevanja telesa, ki je izjemno udobna in telesu nudi vso potrebno podporo. Na voljo so vam tudi ležišča s spominsko peno, ki zagotavlja optimalno podporo in udobje. V zadnjih letih postaja njihova uporaba zaradi izjemne prilagodljivosti telesu vse bolj priljubljena.

vzmetnica iz pene
Kako izbrati ustrezno vzmetnico

Izbira je odvisna od številnih dejavnikov in od vašega načina življenja. Pri odločanju med vzmetnico iz pene, vzmetnico po meri in vzmetnico iz lateksa se moramo vprašati komu je vzmetnica namenjena. Razmisliti moramo o tem, ali v postelji radi beremo, ali imamo zdravstvene težave (bolečine v križu, astma), ali težko zaspimo, se ponoči premetavamo... Pomembno je, da si zares vzamemo čas za premislek, saj bo naša odločitev vplivala tudi na naše splošno zdravje in dobro počutje.
Med preverjanjem naše ponudbe ne pozabite preveriti vzmetnic v akciji. Tako boste prejeli kvalitetno vzmetnico po ugodni ceni.

Preberite več o francoskih posteljah:www.vsi.si/aniles/francoska-postelja

OTROŠKE VZMETNICE

POHIŠTVO ZA DOM