Vzmetnica - Ker nam je mar za vaš spanec

Vzmetnica je ključnega pomena za zdrav spanec. Hiter življenjski tempo ima močan vpliv na naše razpoloženje, dolgotrajno pa lahko vodi k nastanku stresa. Posledice stresa se lahko pojavijo tako na fizični kot tudi na psihični ravni. Številne študije so pokazale, da količina in kakovost spanja pomembno vplivata na splošno zdravje posameznika. Da bi se kljub hitremu življenjskemu tempu izognili pomanjkanju dobrega spanca, moramo izbrati ustrezno vzmetnico, s pomočjo katere se bomo izognili tudi škodljivim posledicam stresa in preprečili nastanek številnih drugih zdravstvenih težav. Eden izmed najboljših načinov za izbor ustreznega ležišča so vzmetnice po meri. Med najbolj razširjenimi pa so vzmetnice iz pene.

Žepkasto vzmetena vzmetnicaLežišče iz spominske pene


Vzmetnica iz spominske pene

Vzmetnica iz pene sodi med najbolj razširjene vzmetnice. Pri podjetju Aniles.eu vam ponujamo vzmetnice iz spominske pene različnih dimenzij, katerim skupna lastnost je visokoelastična pena z odličnimi ergonomskimi lastnostmi in z zmožnostjo preprečevanja ogrevanja telesa, ki je izjemno udobna in telesu nudi vso potrebno podporo. Ležišča s spominsko peno zagotavlja optimalno podporo in udobje. V zadnjih letih postaja njihova uporaba, zaradi izjemne prilagodljivosti telesu, vse bolj priljubljena.


Kako izbrati ustrezno vzmetnico

Izbira je odvisna od številnih dejavnikov in od vašega načina življenja. Pri odločanju med vzmetnico iz pene, vzmetnico po meri in vzmetnico iz lateksa se moramo vprašati komu je vzmetnica namenjena. Razmisliti moramo o tem, ali v postelji radi beremo, ali imamo zdravstvene težave (bolečine v križu, astma), ali težko zaspimo, se ponoči premetavamo... Pomembno je, da si zares vzamemo čas za premislek, saj bo naša odločitev vplivala tudi na naše splošno zdravje in dobro počutje.

Poleg samega ležišča pred nakupom razmislite še o posteljnih vložkih. V kolikor imate kakršnekoli težave s hrbtenico ali kolki in podobno, je najbolje da izberete prilagodljivo podlogi, kateri lahko prilagajate višino vzglavja in višino nožnega predela.


Predno se odločite za nakup vzmetnice ali ležišča iz spominke pene, posteljnega vložka in po potrebi samega posteljnega okvirja, si oglejte široko ponudbo vsega naštega v podjetju Aniles. Nudijo vam vse vrste vzmetnic in ležišč od strandardnih mer (200x900cm, 200x100cm, 200x120cm, 200x140cm, 200x160cm, 200x200) do takšnih, ki vam jih izdelajo po meri. Široko ponudbo vzmetnic in ležišč ter postelj, nudijo tudi za vaše najmljaše. Vsi vemo da je za zdravje potrebno poskrbeti že zgodaj. Odločite se torej za obnovo ležišč za celo družino.

Spalnica ter postelja z vzmetnico 200 x 200 cm

V kolikor prenavljate celotno spalnico, si lahko na spodnji povezavi ogledate tudi preostalo pohištvo od garderobnih omar, nočnih omaric do postelj in komod.

Ponudba spalnic