Kuhinjsko pohištvo - kuhinjske mize in stoli

Kuhinjsko pohištvo

Kuhinjsko pohištvo vdahne vaši kuhinji življenje in stil, zato je izbira primernega kuhinjskega pohištva (stolov za jedilnico in jedilne mize) še kako pomembna. V Hiši kuhinj se zavedamo, da funkcionalnost sama po sebi ni zmeraj dovolj, zato se pri izbiri kuhinjskega pohištva osredotočamo tudi na dizajn in lepoto, ki jo združujemo z uporabnostjo. V ta namen izbiramo kuhinjsko pohištvo priznanih evropskih in svetovnih proizvajalcev, ki slovijo po kvaliteti, učinkovitosti, prilagodljivosti in občutku za estetiko notranjih prostorov  ne glede na različne okuse. Izbrali smo dovolj široko ponudbo kuhinjskega pohištva, tako da lahko prav vsak kupec izbere kaj zase.


Kuhinjsko pohištvo  jedilniški stoli in jedilna miza

Kuhinjske mize in stoli so najvidnejši in eden izmed najpomembnejših kosov kuhinjskega pohištva. Jedilne mize in jedilniški stoli spadajo med najbolj izpostavljene dele vaše kuhinje, ki večkrat niso namenjeni le prehranjevanju, temveč nudijo prostor za prijetno druženje z družino in s prijatelji. Prav zato je izbira primerne kuhinjske mize in stolov pomembna. Želite vaši kuhinji vdahniti kanček domačnosti ali vam je bližji modernističen in enostaven stil? V Hiši kuhinj nudimo tako široko izbiro stolov za jedilnico in jedilnih miz kot tudi ostalega kuhinjskega pohištva, da bo prav vsak lahko zagotovo našel izbiro, ki je primerna za njegov tip sodobne kuhinje ter ustreza osebnemu okusu strank.


Kuhinjske mize in stoli po meri

Kuhinjsko pohištvo Hiše kuhinj so na voljo glede na tekoči meter, kar vam omogoča praktičen in ugoden nakup. Kuhinjske mize in stole izdelujemo tudi po meri, po nizki ceni nudimo tudi odprodajo eksponatov kuhinj, ki so odlično ohranjeni, a vam zagotavljajo tudi do 70 % nižjo ceno. Tako se vam lahko izpolnijo vse želje, saj bo to vaša kuhinja po naročilu.


V podjetju Aniles ponujamo le najsodobnejšo in najkvalitetnejšo kuhinjsko pohištvo, kuhinjske mize in stole, s katerimi zagotavljamo visoko kakovost izdelkov in trajno zadovoljstvo strank. Izbirate lahko med proizvajalci: Alno, Ewe, Wellman, Intuo in FM, smo pa tudi člani nemškega nabavnega združenja, saj želimo svojim strankam ponuditi le najboljše. Oglejte si našo ponudbo, katere del je tudi kuhinjska oprema.


Montaža kuhinjskega pohištva

Kuhinjsko pohištvo vam po želji tudi dostavimo in sestavimo, tako da je le-to takoj na voljo za uporabo.


V podjetju smo specializirani za načrtovanje in prodajo kuhinj, imamo veliko izkušenj in posluh za individualne želje strank. Aniles slovi po visokokvalitetnem kuhinjskem pohištvu. Izbira dizajnerskih in funkcionalnih kuhinjskih miz in stolov ni bila še nikoli tako enostavna. Preglejte našo ponudbo, gotovo boste našli tudi kaj zase. Naj gre za jedilniške stole, jedilne mize ali drugo kuhinjsko pohištvo, zmeraj prisegamo na kvaliteto in udobje. Naj vas kuhinjsko pohištvo razvaja!


Aniles d.o.o. | Kuhinjsko pohištvo, stoli za jedilnico, jedilniški stoli, kuhinjske mize in stoli, jedilna miza - povezave do naše spletne strani:

  • Stoli za jedilnico
  • Kuhinjske mize in stoli
  • Jedilna miza