Francoska postelja dimenzije po meri, francoske postelea po naročilu

Francoske postelje, dimenzije po naročilu, postelje najsovpadajo z dimenzijami vaše spalnice. Francoska postelja po meri je postelja z vzmetenim ležiščem. Izbirate lahko med različnimi izvedbami trdote vzmetenega ležišča francoske postelje. Nudimo vam francoske postelje po naročilu v več barvah.


Udobna francoska postelja po meri s prilagodljivo trdoto ležišča

Francoska postelja po meri bo zadovoljila vaše potrebe po počitku, saj vam francoska postelja po naročilu omogoča izbiro trdote ležišča francoske postelje. Izbirate lahko med tremi tipi trdote ležišča francoske postelje - H1 (srednje trda), H2 (trda), H3 (zelo trda). Ležišče francoske postelje se tako prilagaja potrebam vašega telesa.


Francoska postelja po naročilu - kakšno trdoto ležišča izbrati?

Izbira trdote ležišča francoske postelje - vzmetnice po meri - je odvisna od vaših spalnih navad in karakteristik vašega telesa. Za hrbtenico je seveda bolj zdravo trše ležišče, zato priporočamo trdo vzmeteno francosko posteljo. Francoska postelja s trdim ležiščem vam bo omogočila bolj kakovosten počitek, saj mehka podlaga ne nudi dovolj oprijema za hrbtenico in ne pritiska enakomerno na različne dele telesa. Glede na vaše potrebe in spalne navade vam nudimo francoske postelje po meri različnih dimenzij - od srednje trde do zelo trde francoske postelje, ki so primerne za vse spalnice.


Francoska postelja po meri v različnih barvnih vzorcih

Izbirate lahko med različnimi barvami francoske postelje. Nudimo vam francoske postelje v oranžni, modri, sivi ali rjavi barvi. Francoska postelja po naročilu bo tako tudi barvno sovpadala z vašo spalnico.


Francoska postelja po naročilu s praktičnim predalom za posteljnino

Francoska postelja je izdelana tako, da je pod ležiščem francoske postelje velik praktičen predal za shranjevanje posteljnine, odej in vzglavnikov. Francoska postelja se odpira dvižno ob vznožju.


Francoska postelja na nožice za lažje vstajanje

Francoska postelja na nogice je nekoliko dvignjena, zaradi višine pa je z nje tudi lažje vstati, kar je priporočljivo še posebej za starejše.


Kakovostna in estetsko oblikovana francoska postelja

Francoska postelja ima kvalitetno žično jedro, zaradi česar je francoska postelja zračna in čvrsta. Odlikuje jo estetski dizajn, kar je še en razlog za izbiro francoske postelje, ki se bo prilegala vsaki sobi oziroma spalnici. Izbira francoske postelje po meri bo doprinesla h kakovosti vašega počitka. Postelje po naročilu so velikih dimenzij, zato vam jih tudi dostavimo na dom.

Odločite se za nakup postelje pri podjetju Aniles!


Aniles | Francoska postelja, dimenzije po naročilu in francoske postelje po meri.