Pohištvo dnevne sobePohištvo za dnevno sobo najboljših znamk

Pestra ponudba pohištva za dnevno sobo najbolj priznanih tujih in slovenskih proizvajalcev po izredno konkurenčnih cenah.

Pohištvo dnevne sobe v modernem ali klasičnem stilu

Tako kot vsako pohištvo je tudi za pohištvo dnevne sobe značilno, da se deli v različne stile. Glavni dve veji sta klasični in moderni stil. Za prvega so značilne klasične linije, ne preveč vpadljive barve ter dizajn, ki lahko sega od preprostih do zahtevnejših oblik z raznoraznimi okrasnimi elementi. Material, iz katerega je izdelano klasično pohištvo za dnevno sobo, je ponavadi les, včasih v kombinaciji s steklom. Moderni stil je veliko bolj fleksibilen, saj upošteva tako ravne kot zaobljene linije, poleg tega pa zaobjema celotno paleto barv in daje velik poudarek na funkcionalnosti. Moderno pohištvo je mogoče prosteje kombinirati.

Pohištvo za dnevno sobo, ki bo res vaša

Pri izbiri pohištva za dnevno sobo morate biti pazljivi predvsem na eno stvar: vsaj približno se mora ujemati z ostalim pohištvom vašega doma. Dnevna soba je namreč osrčje vsakega doma in se zato prav v njej odraža stil, ki v domu prevladuje. Iz tega razloga smo za naše stranke sestavili različne pakete in programe, ki zajemajo vse stile in se prilagajajo čisto vsakemu okusu. Naši strokovnjaki so vam na voljo za svetovanje pri izbiri vrste, barve in postavljanja pohištva. Seveda je na voljo možnost prostega kombiniranja elementov in načrtovanje dnevnih sob po meri. V našem spletnem katalogu imate možnost predogleda ponudbe in takojšnje izbire oziroma naročila pohištva.

Moderno pohištvo za funkcionalno dnevno sobo

Pohištvo za dnevno sobo je sestavljeno in elementov, ki se lahko prosto in v različnih kombinacijah razporedijo po prostoru. To vam omogoča, da si lahko vaš najljubši prostor res uredite po vaših željah in potrebah. Dnevna soba je lahko namenjena druženju, zabavi, počitku, branju, gledanju televizije, igranju videoigric in še marsičemu; sami se odločite, kako boste pohištvo dnevne sobe razporedili tako, da vam bo najlepše in čimbolj udobno.

Pohištvo za dnevno sobo GorenjeModerno pohištvo dnevne sobe Gorenje

Moderno pohištvo za dnevno sobo najboljših proizvajateljev

V naši ponudbi najdete le izdelke najboljše kakovosti, ki jo vam zagotavljajo priznani proizvajalci. Znamke, ki jih nudimo, so: Gorenje (programi Matrix, Italo in Apart), Istradom (regali Tara in Lara), Novoles, Garant (program Oljka), Fortrade in Alples (dnevne sobe Globus, Prizma in Diva).

Oglejte si klasično in moderno pohištvo in izberite takšno kombinacijo elementov, ki bo res odsevala vaše sanje idealne dnevne sobe!

Aniles | Moderno pohištvo za dnevno sobo, pohištvo dnevne sobe - povezave do naše spletne strani: