Udobno ležišče je osnovni pogoj za zdravo rast človeka


V podjetju Aniles d.o.o. nudimo udobna ležišča za vsa starostna obdobja, saj je dober spanec osnovni predpogoj za normalno delovanje tekom dneva. Naše vzmetnice so kvalitetne, udobne, imajo odlično zračenje in higieno ter delujejo kot antialergijsko ležišče, zato so primerne tudi za ljudi, ki so alergični na pršice. Izbirate lahko med različnimi materiali kot npr. ležišče iz pene ali ležišče iz lateksa in različnimi velikostmi ki zagotavljajo udobno ležišče.

DNEVNE SOBE

Udobno antialergijsko ležišče


Udobno ležišče - za odlično zračenje poskrbijo kvalitetni materiali


Za dober spanec in kvaliteten počitek je pomembno, da imamo udobno ležišče, na katerem se počutimo umirjeno in prijetno. Ležišča so lahko iz različnih materialov in velikosti, med katerimi prevladujejo penaste vzmetnice in vzmetnice iz lateksa. Med ležišči iz pene je priljubljeno ležišče iz spominske pene, ki se popolnoma prilega telesu in se po spanju vrne v prvotno obliko. Vzmetnice iz spominske pene in lateksa so na voljo v vseh standardnih velikostih, lahko pa svoje ležišče naročite tudi po meri. Vrhunski materiali poskrbijo za odlično zračenje in s tem zdrav spanec, ki omogoča telesno in psihofizično rast človeka, naše vzmetnice pa so obenem tudi antialergijsko ležišče.

PREVERITE TUDI GOSPODINJSKE APARATE

Antialergijsko ležišče omogoča mirno, zdravo in kvalitetno spanje


Kljub udobnemu ležišču se včasih lahko pojavijo pršice, ki motijo spanec, še posebej tistih, ki so na pršice alergični. V naši ponudbi lahko izbirate med različnimi antialergijskimi ležišči narejenih iz posebnih materialov, ki so neprimerni za zadrževanje pršic. Pri vseh modelih antialergijskih ležišč so prevleke snemljive in pralne na 60 stopinj, kar omogoča odlično higieno, ki je potrebna za vse ljudi, še posebej alergike. Ne glede na to, ali se boste odločili za ležišče iz spominske pene, ali kakšnega drugega materiala vam zagotavljamo, da boste dobili udobno ležišče, ki vam bo omogočalo zdravo in kvalitetno spanje. Kontaktirajte nas ali pa nas obiščite v našem salonu.

http://www.aniles.eu/

Ležišče iz spominske pene