Udobno ležišče je osnovni pogoj za zdravo rast človeka

V podjetju Aniles d.o.o. nudimo udobna ležišča za vsa starostna obdobja, saj je dober spanec osnovni predpogoj za normalno delovanje tekom dneva. Naše vzmetnice so kvalitetne, udobne, imajo odlično zračenje in higieno ter delujejo kot antialergijsko ležišče, zato so primerne tudi za ljudi, ki so alergični na pršice. Izbirate lahko med različnimi materiali kot npr. ležišče iz pene ali ležišče iz lateksa in različnimi velikostmi ki zagotavljajo udobno ležišče.

Udobno antialergijsko ležišče

K zračenju ležišča pripomorejo primerni materiali

Za dober spanec in kvaliteten počitek je pomembno, da imamo udobno ležišče, na katerem se počutimo umirjeno in prijetno. Ležišča so lahko iz različnih materialov in velikosti, med katerimi prevladujejo penaste vzmetnice in vzmetnice iz lateksa. Med vzmetnicami iz pene so prav gotovo najbolj priljubljene spominske pene, ki se popolnoma prilegajo telesu in se po spanju vrnejo v prvotno obliko. Vzmetnice iz spominske pene in lateksa so na voljo v vseh standardnih velikostih, lahko pa svoje ležišče naročite tudi po meri. Vrhunski materiali poskrbijo za odlično zračenje in s tem zdrav spanec, ki omogoča telesno in psihofizično rast človeka.


Antialergijsko ležišče omogoča mirno, zdravo in kvalitetno spanje

Kljub udobnemu ležišču se včasih lahko pojavijo pršice, ki motijo spanec, še posebej tistim, ki so na pršice alergični. V naši ponudbi lahko izbirate med različnimi antialergijskimi ležišči narejenih iz posebnih materialov, ki so neprimerni za zadrževanje pršic. Pri vseh modelih antialergijskih ležišč so prevleke snemljive in pralne na 60 stopinj, kar omogoča odlično higieno, ki je potrebna za vse ljudi, še posebej alergike. Ne glede na to, ali se boste odločili za ležišče iz spominske pene, ali kakšnega drugega materiala vam zagotavljamo, da boste dobili udobno ležišče, ki vam bo omogočalo zdravo in kvalitetno spanje. Kontaktirajte nas ali pa nas obiščite v našem salonu.


Ležišče, posteljna podloga in postelja

Kar nekaj besed smo napisali o samih ležiščih, doma imenovanih vzmetnicah ali jogijih, čeprav vemo, da ni nujno da imajo ležišča vzmetnice, še manj verjetno pa je, da so vsa znamke Jogi. Pa je vendar, poleg ležišča za udoben in kvaliteten spanec, potrebno izbrati tudi kvalitetno podlogo in primerno velikost postelje.

Velikost postelje je razmeroma enostavno izbrati. Nanjo vpliva število spalcev (zakonski par ali posameznik), velikost spalnice ter navda (ste vajeni večjih ležišč? Se med spanjem veliko premikate?).  Nazadnje pa na posteljo vpliva le še vaš estetski vidik in morda velikost uporabnika (če ste precej visoki, se boste najverjetneje odločili za posteljo brez dvignjenega roba pri nogah).

Izbira prave podloge pa je lahko že bolj kompleksna. Dandanes poznamo veliko vrst podlog za ležišča. Imamo take ki so narejene iz enega kosa, več kosov vendar v že sestavljeni obliki ali sestavljive. Najpogosteje se dandanes odločamo za sestavljive podloge vzmetnic. Zakaj je tako? En izmed razlogov je, da v primeru poškodbe letvice, le to enostavno zamenjamo. Drugi razlog je lažja dostava, tretji pa, da se določene sestavljive podloge lahko tudi prilagaja. Prilagaja se po navadi vzglavni ali vznožni del. Takšne podloge za ležišča so primerne predvsem za tiste, ki imajo srčne, žilne in dihalne bolezni ali gibalne ovire. Seveda so tako podloge, kot ležišča, narejene po standardnih merah. Tako lahko v podjetju Aniles kupite podloge sledečih velikosti: 200x80, 200x90, 200x100, 200x120, 200x140, 190x90 in ostalih dimenzij ali po potrebi tudi po meri.

Nastaljivi posteljni vložek oziroma podlogaPosteljna podloga s sestavljivimi deli


Oglejte si široko izbiro ležišč, podlog in okvirov postelj na naši spletni strani. Izbrano blago lahko kupite ali v našem salonu ali preko spletne trgovine.

Vzmetnice in ležišča