Moderne kuhinje Panles in Garant. Pohištvo kuhinje po elementih

Moderne kuhinje po elementih v podjetju Aniles kjer lahko izberete kuhinje Garant, Panles, Gorenje, Istradom in drugemoderne ali klasične kuhinje po elementih. Prepoznavne so po čistih linijah modernega videza. Obiščite nas, kjer boste skupaj z našim strokovnjakom lahko sestavili kuhinje po elementih.


Moderne kuhinje po elementih - izrazite svoj stil skozi pohištvo kuhinje

Kuhinje Garant in Panles so proizvodi slovenskih proizvajalcev in so primerne za majhne in velike prostore. Kuhinje Garant in Panles so prava izbira, če iščete moderne modele - ugodno in kvalitetno. Poleg moderne kuhinje izberite še moderno pohištvo za dnevne sobe. V naši ponudbi si oglejte moderne dnevne sobe, kjer lahko izbirate med: dnevne sobe Novoles, dnevne sobe Gorenje in drugimi slovenskimi prizvajalci.


Moderne kuhinje Garant - predstavljamo pohištvo kuhinje Dana

Kuhinje Garant predstavljajo kupcem pohištvo Dana. Pripravili so pisano ponudbo barv za pohištvo kuhinj. Z enostavnimi linijami so kuhinje Garant, še prav posebej pa Dana, ugodne moderne kuhinje. Garant kuhinje Dana se odlikujejo po patentih za tiho zapiranje, pohištvo modela Dana pa z videzom visokega sijaja delujejo svetlo in sveže. Za potrebe vašega individualnega prostora lahko sestavite Dana kuhinje po elementih. Izberite ugodne moderne kuhinje Garant. Oglejte si še ponudbo dnevne sobe Garant, ki jih prav tako lahko dobite po elementih.


Moderne kuhinje po elementih Panles - domače kuhinje s toplimi barvami

Moderne kuhinje Panles v modernih izvedbah klasičnega lesa so sestavljive po elementih. Pohištvo modelov znamke Panles ima vgrajene patente za tiho zapiranje. Panles kuhinje moderne zasnove bodo s svojimi toplimi barvami prinesle toplino v vaš dom. Izberite kuhinje Panles v orehovem lesu, jablani ali bukovem lesu. Kuhinjo lahko opremite po delih, ki so vam všeč ali si oblikujete lastno kuhinjo po elementih ter po vaši meri.


Moderne kuhinje Istradom - estetika čistih linij za pohištvo kuhinje Istradom

Kuhinje Istradom hrvaškega proizvajalca so funkcionalne ter preprostih linij. V kolikor iščete ugodne kuhinje so Istradom prava izbira. Pohištvo kuhinje Istradom je gladkih površin in tako enostavno za vzdrževanje in čiščenje. Modeli Istradom so svetlih barv, pohištvo njih pa deluje sodobno s površinami visokega sijaja.

Aniles d.o.o. | Majhne klasične kuhinje, Panles in moderno pohištvo kuhinj Garant, klasične kuhinje - oglejte si še ostalo ponudbo: