Ležišča iz pene

Ločimo dve vrsti ležišč iz pene:

  • Ležišča iz poliuretanske pene so ležišča slabše kakovosti in se jih kvalitetnejši izvajalci izogibajo.
  • Ležišča iz hladno valjane pene so zelo zračna in elastična ter se zato dobro prilagajajo obliki človeškega telesa in nudijo dobro oporo hrbtenici med spanjem.

Ležišča iz spominske peneLežišče iz pene je narejeno na osnovi uporabe vode v proizvodnem procesu ležišča, ki zagotavlja nastanek milijonov luknjic, skozi katere kroži zrak. Zračne luknjice v ležišču iz pene preprečujejo zadrževanje vlage v jedru ležišča. Tako bo vaše ležišče vedno suho, spanec pa bo zato še bolj prijeten in kvaliteten. Ležišča iz pene po meri zagotavljajo dobre higienske pogoje, saj delujejo antibakterijsko in ustvarjajo pršicam neprijazno bivalno okolje. So udobna in nudijo odlično oporo hrbtenici. Ležišča iz pene za otroke so na voljo v različnih trdotah.

Ležišča iz spominske pene

Spominska pena je material, ki ga je razvila NASA za svoje potrebe, danes pa ga uporabljamo tudi za izdelavo kvalitetnih ležišč. Ležišča iz spominske pene so na otip zelo prijetna. Ker spominska pena pod vplivom toplote postane še bolj elastična so ležišča iz spominske pene še bolj prilagodljiva našemu telesu. Ležišča iz spominske pene so še posebej primerna za ljudi, ki imajo težave s hrbtenico, kolki in drugimi sklepi, saj spominska pena nudi telesu popolno in pravilno oporo in tako pomaga blažiti bolečine.
Zaradi karakteristik spominske pene, bi bilo ležišče iz same spominske pene premehko. Spominsko peno uporabljamo kot zgornjo plast ležišča za otroke, za spodnjo plast pa uporabimo hladno valjano peno ali vzmeti. Tako vam lahko ponudimo ležišča iz spominske pene v različnih trdotah.
Ob prihodu v našo poslovalnico vas bo pričakala ekipa strokovnjakov, ki vam bo z veseljem svetovala pri nakupu novega ležišča zase ali za svoje bližnje. Ponujamo vam kvalitetna ležišča iz pene, različnih trdot in dimenzij. Kupite lahko tudi ležišča iz pene za otroke. Prav tako lahko izbirate med vrsto ležišč narejenih iz spominke pene.

Ležišča iz pene