Ležišča iz pene

Ležišče iz pene je narejeno na osnovi uporabe vode v proizvodnem procesu ležišča, ki zagotavlja nastanek milijonov luknjic, skozi katere kroži zrak. Zračne luknjice v ležiščih iz pene preprečujejo zadrževanje vlage v jedru ležišča. Tako bo vaše ležišče vedno suho, v nejm se ne bodo nabirale posteljne stenice ali plesen, spanec pa bo zato še bolj prijeten. kvaliteten in zdrav. Ležišča iz pene po meri zagotavljajo dobre higienske pogoje, saj delujejo antibakterijsko in ustvarjajo pršicam neprijazno bivalno okolje. So udobna in nudijo odlično oporo hrbtenici. Ležišča iz pene za otroke in odrasle so na voljo v različnih trdotah. Tako se lahko odločite sami za trdoto ležišča ali pa le te sprobate v salonu Aniles.


Ločimo dve vrsti ležišč iz pene

  • Ležišča iz poliuretanske pene

    Takšna ležišča so po dandanašnjih merilih slabše kakovosti in se jih boljši izvajalci in prodajalci izogibajo.
  • Ležišča iz pene oziroma spomisnke pene


    Le ta so narejena iz hladno valjane pene. So zelo zračna in elastična ter se dobro prilagajajo obliki človeškega telesa in nudijo dobro oporo hrbtenici med spanjem. Primerna so tako za astmatike kot tiste, ki imajo težave s hrbtenico.

Ergonomično ležišče s spominsko peno in pralno preoblekoStandardno ležišče iz spominske pene


Spominska pena je material, ki ga je razvila NASA za svoje potrebe, danes pa ga uporabljamo tudi za izdelavo kvalitetnih ležišč. Ležišča iz spominske pene so na otip zelo prijetna. Ker spominska pena pod vplivom toplote postane še bolj elastična so takšna ležišča bolj prilagodljiva našemu telesu. Ležišča iz spominske pene so še posebej primerna za ljudi, ki imajo težave s hrbtenico, kolki in drugimi sklepi, saj spominska pena nudi telesu popolno in pravilno oporo in tako pomaga blažiti bolečine.

Zaradi karakteristik spominske pene, bi bilo ležišče iz same spominske pene premehko. Spominsko peno uporabljamo kot zgornjo plast ležišča, za spodnjo plast pa uporabimo hladno valjano peno ali vzmeti. Tako vam lahko ponudimo ležišča iz spominske pene v različnih trdotah.

Ob prihodu v našo poslovalnico vas bo pričakala ekipa strokovnjakov, ki vam bo z veseljem svetovala pri nakupu novega ležišča zase ali za svoje bližnje. Ponujamo vam kvalitetna ležišča iz pene, različnih trdot in dimenzij. Prav tako lahko izbirate med vrsto ležišč narejenih iz spominke pene.

Ležišča iz pene za naše najmljaše

V podjetju aniles vam nudimo tudi ležišča za otroke. Le ta so prav tako narejena iz spominske pene. Za najmljaše, so še posebej primerna, saj morajo le ta biti trdna. Otrokova hrbtenica, se še posebej v prvih mesecih, razvija in potrebuje popolno oporo med spanjem. Dojenčki morajo prve mesece namreč spati izključno na hrbtu ali na boku (s pomočjo opore), da se jim hrbtenica, vrat in glavica lepo razvijejo. Tudi med odraščanjem je spanec en izmed poglavitnih dejavnikov za dober razvoj otroka. Namreč prav pomankanje spanca lahko vodi do psiholoških težav, katere se lahko kažejo kot nezbranost, hiperaktivnost, čustvena nestabilnost, slabo počutje in če in še. Veliko raziskav namreč dokazuje, da so možgani med spanjem velikokrat bolj aktivni kot v stanju bedenja in se tako med spanjem regenerirajo.


Kje kupiti ležišča iz pene za otroke