Stenska svetila Aniles

Stenska svetila predstavljajo praktičen in dekorativen element

Priznano podjetje Aniles d.o.o. vam nudi bogato ponudbo različnih stenskih svetil, ki bodo enakomerno osvetljevala vaš prostor, hkrati pa bodo delovala kot dekorativni elementi, skladni s preostalimi svetili v prostoru. V naši ponudbi boste našli stenska svetila različnih oblik, velikosti, barv in vzorcev. Stenska svetila lahko uporabljate kot luči za kopalnico, kuhinjo, hodnik, dnevno sobo, jedilnico, spalnico pa tudi osvetlitev zunanjih prostorov. Namestimo jih lahko tudi v omare za boljšo vidljivost stvari v njih. Stenska LED svetila poskrbijo za prijetno vzdušje, poleg tega pa lahko poudarijo določene oblikovalske rešitve v prostoru, npr. oboke.

Namizna svetilaNamizna svetila

Za razliko od stenskih svetil, talna in namizna svetila ne potrebujejo vnaprejšnjega načrtovanja oz. inštalacije, ampak jih lahko položimo neposredno na želeno mesto. Prav prenosljivost predstavlja največjo prednost namiznih svetil. Namizna svetila nam olajšajo branje, pisanje, učenje, opravljanje ročnih del in druge dejavnosti ob pomanjkanju svetlobe. Otrokom so zelo pri srcu pisana namizna svetila z otroškimi motivi, katerih nežna svetloba jim pomaga zaspati brez strahu pred temo.

Neonske svetilke

Neonske svetilke so nekoliko močnejše luči, ki nam pridejo prav, ko pri delu potrebujemo dobro osvetljen delovni prostor. Najpogosteje se uporabljajo v kuhinjah, in sicer nad delovnim pultom ali štedilnikom. Poleg tega se neonske svetilke uporabljajo v notranjosti pohištva ter za osvetljevanje stopnišč in zasilnih izhodov. Neonske svetilke odlikuje dolga življenjska doba (10 - 15 let), netoksičnost za ljudi ali živali ter odlično razmerje med porabo električne energije in svetilnostjo. Pestro ponudbo neonskih svetil si lahko ogledate v našem salonu svetil (Ljubljana).

Ostala ponudba - ugodni pohištveni elementi za vaš dom

Poleg bogate ponudbe svetil (med drugim tudi stropnih svetil) vam nudimo tudi najrazličnejše gospodinjske aparate, belo tehniko, pohištvo, ležišča, vzmetnice, pisarniško pohištvo, pohištvo za otroke in številne druge izdelke za vaš dom. Nudimo vam najkvalitetnejše izdelke po najbolj konkurenčnih cenah.