Široka ponudba lateks ležišč

Poceni lateks ležišča po meriKer so lateks ležišča izredno elastična se odlično prilagajajo obliki telesa. Prednost lateks ležišč je v tem, da v samem ležišču ni nobenih kovinskih vzmeti, saj je predelan kavčuk dovolj prožen in nudi hrbtenici in celotnemu telesu odlično oporo med počitkom. Med lateks lahko v ravnih ali valovitih ploščah vgradimo tudi lateksni kokos, ki bo naše ležišče iz lateksa naredil nekoliko trše in bo tako nudilo večjo oporo v križnem delu hrbtenice, hkrati pa mu bo povečal zračnost. Ker lateks ne more vpijati vlage, ki se ustvari pod odejo, je nujno, da je dno postelje narejeno iz materiala, ki omogoča ustrezno zračenje.
Lateks ležišča imajo še druge prednosti; med drugim delujejo antibakterijsko in antistatično, so prijetna na otip in ne nudijo ugodnega bivalnega okolja pršicam. Ležišča narejena iz lateksa so posledično dolgotrajna in odporna.
Lateks se največkrat pridobiva iz dreves kavčukovca. Za izdelavo ležišč se uporablja približno 80% naravnega lateksa, ki se mu dodajajo drugi umetni materiali.
Poznamo tri vrste lateks ležišč: Talalay ležišča, ki veljajo za najkvalitetnejša, sledijo jim Dunlop ležišča, poznamo pa tudi ležišča za katera uporabljamo zraven lateksa več umetnih materialov.

Lateks ležišča

Ponujamo poceni lateks ležišča

V podjetju Aniles vam ponujamo poceni lateks ležišča kvalitetne izdelave. Na njih bo vaš spanec še bolj trden, zbujali pa se boste spočiti in naspani. Poceni ponudbo lateks ležišč si lahko ogledate na naši spletni strani ali pa nas obiščete v poslovalnici Aniles. Naše prijazno osebje vam bo z veseljem priskočilo na pomoč in z nasveti pomagalo do pravilne izbire poceni a kvalitetnega lateks ležišča po meri. Ponujamo vam tudilateks ležišča po meri, ki jih lahko naročite zase ali za svoje bližnje. Kvalitetno ležišče je ključnega pomena, da se bomo zjutraj zbujali spočiti in naspani. Na kvalitetnem ležišču iz pene pa si odpočije tudi naš skelet, saj mu ležišče nudi kvalitetno in pravilno oporo, ki jo hrbtenica nujno potrebuje.