Pošlji povpraševanje

Spalnice iz vaših sanj- opremite prostore s pohištvom Aniles

Spalnice so tisti del doma, ki si ga vsak zamišlja po svoje, a vsem je skupno, da nam predstavljajo prostor počitka in popolne sprostitve, kjer lahko odmislimo težave iz službe in se prepustimo družbi svojih bližnjih in boljših polovic. Tip zahodne spalnice klasično vsebuje ležišče, ob njem stoji nočna omarica, garderobna omara, mizico ter občasno tudi komodo. V primeru, da ima par še majhnega otroka, je lahko v istem prostoru tudi postelja zanj.

V trgovini Alples prodajajo pohištvo po kosih, saj so skozi leta poslovanja ugotovili, da si njihove stranke želijo spalnice sestaviti po svojem okusu. V kolikor pa si tega sami ne želite, imajo na voljo tudi komplet spalnice Julieta, ki se ponaša v moderni barvi sonoma hrasta v beli kombinaciji. Vsebuje posteljo dimenzije 160 x 200, dve nočni kredenci in omaro. Rok dobave je zelo kratek in sicer maksimalno 1-3 dni.

moderne-spalnice

Izbira ležišča ne bo več težava. Na voljo klasična, box spring in dvižna postelja.

Zelo zanimiv je podatek, da so se ležišča pričela razvijati šele v 16. stoletju, ko je najnižji sloj prebivalstva po 7 letih zakona, če je posloval dobro, uspel kupiti boljši tip vzmetnice, ki pa ni vsebovala vzmeti pač pa je bila polnjena s perjem. Prve vzmeti za ležišče v spalnici so se namreč pojavile šele leta 1871. Pravi boom v razvoju pa so postelje doživele po 2. svetovni vojni. V prodajalni tako trdno sledijo spreminjajočim se trendom, saj vam želijo ponuditi le najboljšo kvaliteto.

Tipične dimenzije ležišč lahko izbirate med 140 x 200, 160 x 200 in 180 x 200 cm. Seveda pa nudijo tudi druge, vendar je zanje morda malo manjša ponudba. Na voljo imajo klasičen tip, tip box spring kjer je ležišče sestavljeno iz več vzmetnic in pa dvižno posteljo.

dvizna-postelja

Trenutni prodajni hit je dvižna postelja Lift, ki vam bo s svojim mehanizmom prihranila prostor. Konstrukcija je izredno trdna, debeline okoli 25 mm. Elementi so obdelani z ABS robnim trakom. Prednost, ki jo dvižna postelja ima je predvsem v tem, da lahko prostor pod njo izkoristite kot shrambo za zimska oblačila in plašče, igrače, revije ipd. V ceno vključujejo tudi ledveno posteljno dno. Na voljo je v več barvnih kombinacijah, od bukve, javorja, hrasta, vanilje, oreha itd. Dvižna postelja se nahaja tudi v dimenziji 120 x 200 cm.


Garderobne omare v vašem stilu ali pa se odločite za komplet

Če postelja velja za srce vsake spalnice, ji po funkcionalnosti zagotovo sledijo garderobne omare. Nudijo vam garderobne omare z drsnimi in krilnimi vrati. Drsna ali paralelna vrata so vedno bolj popularna, saj vam prihranijo prostor, medtem ko vam ga krilna vzamejo nekoliko več, saj se odpirajo navzven. Kljub temu pa je prednost krilnih predvsem bolj tradicionalen, domač izgled.

garderobne-omare

Garderobne omare imajo v povprečju dva predala, prostor s policami in del, kjer se nahaja obešalna palica. Vsebujejo lahko tudi ogledalo. Dimenzije so zelo različne in tako boste za svoje spalnice zagotovo našli ustrezno.

Ekstravaganten čar ima kotna kredenca, katera zares izkoristi prostor s svojim preklopnim odpiranjem. Barvna paleta je pestra, izbirate lahko med belo, črno, barvo hrasta in drugimi. Določeni modeli imajo tudi svetilke nad vrati, kar je lahko zelo praktično sploh v večernem in nočnem času.


Nočna omarica in komoda bodo dodobra izkoristile prostor

Zelo uporaben kos, ki bo zagotovo nepogrešljiv nakup vaše spalnice predstavlja nočna omarica. Nahaja se ob postelji in služi kot mesto za bodisi odlaganje pijače, očal, telefona... Obenem pa predstavlja tudi odlično odlagališče za vaše najljubše knjige, revije ali pa morda na njo namestite radio in se prepustite mirni večerni glasbi. V spletni trgovini imajo na voljo več tipov nočnih kredenc. Lahko vsebujejo predal ali celo dva ali pa se odločite za preprosto leseno konstrukcijo brez njih. Cenovno prav tako ne predstavljajo velik zalogaj, saj jih lahko po res dobri kvaliteti dobite že za 50 do 100 eurov.

Spalnice navadno vsebujejo tudi komode. Te vsebujejo več predalov in poličk in so lahko širše in nizke ali pa ožje in višje. Namenjene so predvsem odlaganju knjig, shranjevanju spodnjega perila in nogavic. Za moške predstavljajo odlično shrambo kravat in srajc. Na njih pa lahko namestite svečnike, rastline ali pa si celo umislite manjši akvarij ustrezajoč nosilnosti.

nocna-omarica

Podjetje Aniles vam nudi zares visoko kvalitetno in cenovno ugodno pohištvo za spalnice. Določene izdelke imajo na zalogi, v kolikor pa teh nimajo, je rok dobave v povprečju najdaljši med 10 in 21 dni. Dostava blaga je brezplačna. V kolikor z izdelkom ne bi bili zadovoljni, je vračilo možno v roku 30 dni.

Če imate glede določenega modela vprašanje, ali pa si bi želeli po naročilu sestaviti celotno spalnico, jih lahko kontaktirate na 01 512 1632 ali pa nam pišete na e-mail naslov aniles@aniles.si. Oglasite se v njihovi trgovini na Kernovi cesti 14 v Ljubljani.