Ležišča za vsak okus

Ležišča na trgu so raznolika, zato izbira ni enostavna. Prijazni prodajalci pohištvenega salona Aniles vam bomo z veseljem pomagali pri izbiri vašega idealnega ležišča, ki vam bo omogočalo miren in udoben počitek. V naši ponudbi si lahko ogledate, primerjate in preizkusite lateks ležišča, ležišča iz pene in različne vzmetnice. Pa ne le to, izberete lahko tudi ostale izdelke is pestrega programa spalnic in pohištvo za celoten dom.

Ležišča iz lateksa in pene

Lateks ležišča zavirajo razvoj pršic

Lateks ležišča so prožna in narejena iz visoke stopnje naravnega materiala. Ena od prednosti takega ležišča je, da zavira razvoj pršic. Poleg tega je zaradi antialergijskega ter antistatičnega delovanja lateksa, to izredno primerno ležišče za tiste, ki imajo alergije ali astmatike.

Ležišča iz pene, ki je ugoden in lahek material

Nekatera ležišča iz pene so cenovno zelo ugodna. Zlasti tista ležišča iz pene, ki so višje kvalitete in višje cene, pa so primerljiva z lateks ležišči. Material izdelujejo z različnimi tehnološkimi postopki, med katerimi je najpogostejša spominska pena in hladno pihana pena. Zračnost takih ležišč je nekoliko slabša, zato so manj primerna za ljudi, ki se izdatno potijo. Se pa spominska pena našemu telesu izredno lepo prilagodi, saj pod vplivom toplote material postane bolj elastičen in tako zagotavlja udobno spanje. Tudi ležišča iz pene so, podobno kot lateks ležišča obdelana antibakterijsko, kar pomeni da material preprečuje nastanek različnih bakterij in je odporen na pršice. Prednost pene je tudi ta, da gre za lahek material in takšno je tudi jedro ležišča. To pomeni, da ležišče lažje prenašamo in obračamo, ko je to potrebno.

Posteljni podi za maksimalno udobnost ležišča

Ne glede na to, ali boste izbrali lateks, peno ali vzmetnico, pa ne pozabite, da je za udobno ležišče nujna tudi dobra podlaga oziroma posteljni podi. Letvice posteljnega poda morajo biti dovolj prožne, s pravilno izbiro, pa se ležišče tudi ustrezno zrači. Vabimo vas, da se oglasite v našem razstavnem salonu ali v naši spletni trgovini. Na zalogi imamo vse dimenzije, lahko izbirate med različnimi materiali, trdotami ali proizvajalci ležišč. Zagotavljamo vam, da boste našli udobno ležišče zase.