Naročilo postelj po meri - do njega že z nekaj kliki

Postelja je eden od osnovnih delov pohištva, ki ga potrebuje vsako stanovanje. Zaradi vse bolj popularnega opremljanja doma s pohištvom po merah, vam v podjetju Aniles ponujamo postelje postelj po meri. Cena postelj po meri je ugodna, izbirate pa lahko med veliko različnimi tipi postelj.

postelja po meripostelje po meri


Kaj vse lahko izbiram pri naročilu postelje po meri?


Pri naročilu postelje po meri lahko izbirate med različnimi dimenzijami postelje. Pri izdelavi postelj po meri lahko izbirate tudi med različnimi materiali in barvnimi kombinacijami postelje. Pri nakupu postelj po meri je torej možno natančno določiti:
- dolžino posteljnega okvirja,
- širino posteljnega okvirja,
- globino posteljnega okvirja,
- material posteljnega okvirja,
- izgled postelje - npr. izgled okvirja postelje, izgled vzglavja postelje,...
- tip in vrsto posteljnega dna - npr. letveno dno, dno iz diskov,...
- tip in vrsto vzmetnice - npr. lateks vzmetnica, vzmetnica iz spominske pene,...


Zraven postelj po meri je potrebno naročiti tudi pripadajoče vzmetnice


Spanec je zelo pomemben del dneva vsakega posameznika, saj se med spanjem telo spočije in pripravi na nove izzive, ki jih prinaša naslednji dan. Za kakovosten spanec pa je pomembno, da je kakovostna tudi vzmetnica, na kateri spimo.
Vzmetnica se mora lepo prilegati ležišču, zato je primerno, da se ob naročilu postelj po meri naroči tudi vzmetnica v danih dimenzijah, ki se bo postelji lepo prilegala in tako omogočala miren in kvaliteten spanec.

ŠIROKA PONUDBA POSTELJ TUKAJ!Naročilo postelj po meri tudi za otroke


Zraven odraslih postelj po naročilu pa lahko naročite tudi otroške postelje po meri. Privoščite svojemu malčku odličen spanec, da se bo zbujal spočit, zdrav in poln energije za izzive, ki ga čakajo v novem dnevu, cena otroške postelje po naročilu je ugodna, njena izdelava pa kvalitetna.


Cene postelj po naročilu so zelo ugodne


V podjetju Aniles vam ponujamo postelje po naročilu po ugodnih cenah. Povpraševanje nam lahko pošljete po e-mailu. Za dodatna vprašanja smo vam na voljo po telefonu. Vedno pa bomo veseli tudi vašega obiska v naši poslovalnici, kjer si lahko ogledate postelje in se prepričate o kvaliteti njihove izdelave. Prav tako se lahko prepričate o ugodni ceni postelj po naročilu. Ob vašem obisku vas bo v trgovini pričakala ekipa prijaznih prodajalcev, ki vam bodo z veseljem pomagali pri nakupu postelje. Povprašajte jih o cenah postelj po naročilu. Presenečeni ne boste le nad njihovo kvaliteto, pač pa tudi nad ugodnostjo!