Postelje po meri prilagojene vam in vaši spalnici

Postelje po meri, ki so prilagojene potrebam in željam posameznika ter dosegajo tako vaše estetske standarde, kakor tudi funkcionalnost in prilagojenost prostoru, najdete v pohištvenem salonu Aniles v Ljubljani. Nudimo vam nešteto možnosti, postelje po meri, mladinske postelje, ostalo pohištvo za spalnice, programe otroške sobe ter druge prostore v vašem domu številnih slovenskih in tujih proizvajalcev.

Opremljanje sanjske spalnice

Mladinske posteljeV naši ponudbi lahko najdete postelje po meri vsakega kupca. Postelje po meri so lahko prilagojene po višini ali imajo možnost shranjevanja. Vabimo vas, da nas obiščete v salonu, kjer vam bodo naši prijazni in strokovni prodajalci pomagali z izbiro materialov in dimenzij po vašem okusu. Na spletni strani ali v trgovini si oglejte ponudbo pohištvenih elementov, ki jih sestavite po svojih željah. Postelje po meri so primerne za tiste, ki iščejo pohištvo s številnimi možnostmi po lastni izbiri. Naš prodajni program ne vsebuje le pohištva za odrasle spalnice, pač pa tudi otroške in mladinske postelje, francoske postelje, cena pa je za udobje in kvaliteto, ki ju ponujamo denarnici prijazna. Prepričajte se o udobju in prednostih spalnice, ki je prilagojena vašim zahtevam, hkrati pa optimalno izkorišča prostor, da je ta maksimalno udoben in uporaben.

Francoska postelja je primerna tako za razkošne kakor mladostniške spalnice

Prodajamo postelje za vse generacije. Francoska postelja je primerna za vse spalnice, saj lahko izbirate različne dimenzije glede na velikost prostora in potrebe tistega, ki jo bo uporabljal. Izberite francosko posteljo s predalom, ki bo v majhni spalnici ponudila dodaten prostor za shranjevanje ali takšno, ki je dvignjena z nogicami in omogoča lažje vstajanje. To je pomembno predvsem starejšim.

Mladinske postelje po meri vsakega najstnika

Sobe za otroke in mladostnike morajo biti udobne in funkcionalne, saj predstavljajo okolje za sprostitev in učenje. Pri opremljanju se vedno zavedajte, da otroci svoje prve postelje hitro prerastejo. Takrat jih zamenjajo mladinske postelje, ki so zagotovo nepogrešljiv element vsake mladinske spalnice, saj je udoben in kakovosten počitek v času odraščanja še kako pomemben. Pri izbiri mladinske postelje in njenih dimenzij, upoštevajte starost vašega otroka ali najstnika. Če imate doma že starejšega otroka razmislite, ali ni namesto enojne krajše postelje primernejša širša in daljša francoska postelja, ki bo vašemu mladostniku služila še leta. Ko otroško pohištvo za vašega najstnika ni več primerno, imamo za vas pripravljeno pestro in ugodno paleto modernega pohištva za mladostnike.