V podjetju Aniles vam ponujamo kvalitetno posteljo po naročilu po ugodni ceni


V podjetju Aniles lahko naročite postelje po standardnih merah, lahko pa se odločite za nakup postelje po naročilu. Pri nakupu postelje po naročilu se lahko odločate med veliko različnimi modeli postelj, izbirate lahko tudi med barvami in materiali posteljnih okvirov, seveda pa se vam bomo prilagodili tudi v dimenzijah naročene postelje. Pri nakupu postelje po naročilu je torej možno določiti:

  • dolžino posteljnega okvirja,
  • širino posteljnega okvirja,
  • globino posteljnega okvirja,
  • material posteljnega okvirja,
  • izgled postelje - npr. izgled okvirja postelje, izgled vzglavja postelje,...
  • tip in vrsto posteljnega dna - npr. letveno dno, dno iz diskov,...
  • tip in vrsto vzmetnice - npr. lateks vzmetnica, vzmetnica iz spominske pene,...

postelja po naročilu cenafrancoske postelje cena

Ob nakupu postelje po naročilu moramo paziti tudi na dimenzije vzmetnic


Vzmetnica se mora lepo prilegati ležišču, zato je pomembno, da se ob naročilu postelje po meri naroči tudi vzmetnica v danih dimenzijah, ki se bo postelji lepo prilegala in tako omogočala miren in kvaliteten spanec. Spanec je za vsakega od nas izjemnega pomena, saj se med spanjem naše telo spočije in pripravi na izzive, ki jih prinaša nov dan. Naročite kvalitetno posteljo po naročilu. Cena bo ugodna, kvaliteta spanca pa se bo znatno povečala.


Ne le postelje po naročilu - odločite se lahko tudi za nakup postelje za otroke


V podjetju Aniles vam ne ponujamo zgolj enoposteljnih in dvoposteljnih postelj. Odločite se lahko tudi za nakup francoske postelje ali postelje za otroke. Cene francoskih postelj so ugodne, kvaliteta spanca na njih pa je visoka.


Cena postelje po naročilu je ugodna


V podjetju Aniles vam ponujamo veliko različnih postelj po naročilu. Cena postelj po naročilu je ugodna, vaš spanec pa bo tako naenkrat veliko boljši. Obiščite našo spletno stran in si oglejte ponudbo ležišč iz spominske pene, ki vam jo ponujamo. Navdušeni ne boste zgolj nad kvaliteto, pač pa tudi nad ceno postelj po naročilu. Veseli pa bomo tudi vašega obiska v naši poslovalnici, kjer se lahko o cenah postelj po naročilu pogovorite z našimi prijaznimi prodajalci, ki vam bodo na podlagi lastnih izkušenj svetovali in vam pomagali pri izbiri in nakupu postelje po naročilu.

Več o gospodinjskih pripomočkih: www.vsi.si/aniles/gospodinjski-pripomocki

KUHINJSKO POHIŠTVO

SEDEŽNE GARNITURE