Otroške vzmetnice

Otroške vzmetnice po meriZa otroka je spanje izjemnega pomena, saj se med spanjem razvija, raste in počiva, zato je izbira otroške vzmetnice zelo pomembna. Vzmetnica mora nuditi dobro oporo otroški hrbtenici, ki je v razvoju. Pri podjetju Aniles vam ponujamo široko izbiro kvalitetnih otroških vzmetnic. Izbirate lahko med različnimi dimenzijami otroških vzmetnic. Prav tako so na voljo otroške vzmetnice različnih trdot. Pri otroških vzmetnicah je zelo pomembno, da so narejene iz materiala, ki ga lahko z lahkoto očistite, saj je potrebno pomisliti tudi na situacije, ko bo otroku slabo in bo bruhal ali pa se mu bo odvila plenička. Res je, da lahko vzmetnico zaščitimo tudi s prevleko, vendar zaščitne prevleke po navadi niso iz naravnih materialov in tako kvaliteten material vzmetnice izgubi pomen. Vzmetnico moramo ohranjati suho in čisto. Priporočeno je tudi zračenje vzmetnice.
Standardne velikosti otroških vzmetnic so:

  • 60x120cm
  • 70x140cm


Za večje otroke ni potrebno kupovati otroških vzmetnic, pač pa lahko kupimo vzmetnico za odrasle v velikosti 80x190cm, 90x190cm ali 100x190cm.

Kvalitetne vzmetnice

Nudimo vam tudi otroške vzmetnice po meri

Tako kot ležišča in vzmetnice za odrasle, so tudi otroške vzmetnice različnih standardnih dimenzij, vendar vam ponujamo tudi otroške vzmetnice po meri. Zraven otroške vzmetnice po meri lahko naročite tudi posteljo in posteljnino.

Pri naročilu otroške vzmetnice po meri se lahko poljubno odločate glede dimenzij vzmetnice. Tudi material, iz katerega je otroška vzmetnica po meri narejena, je stvar dogovora, vendar je priporočljivo, da je vzmetnica iz materiala, ki je zračen in se lahko čisti.
Ne glede na to, za katero velikost postelje se boste odločili, je nujno potrebno da se vzmetnica ujema z velikostjo ležišča. Če bi se zgodilo, da bi med ležiščem in vzmetnico prihajalo do razmaka, bi se lahko dojenček ujel v luknjo med stranico ležišča in vzmetnico. Za to so, v primeru, da ne najdete vzmetnice primerne velikosti, vzmetnice po meri odlična rešitev, saj se bodo popolnoma prilegale postelji in bodo tako omogočale kvaliteten spanec vašim najdražjim.