Pisarniško pohištvo naj bo udobno, funkcionalno in sodobno oblikovano

Če veliko časa preživite v pisarni, je zelo pomembno, da je pisarniško pohištvo udobno, funkcionalno, sodobno oblikovano in estetskega videza. Pohištvo prijetnih barv in oblik ter kakovostnih materialov pripomore k delovni stimulaciji zaposlenih, saj pozitivno vpliva na njihovo počutje. Tudi sicer je znano, da pravilno razporejeno pisarniško pohištvo pospešuje in lajša delovne procese. Zato izberite pohištvo, ki bo pregledno in dostopno ter v pisarni ne bo dajalo občutka utesnjenosti.

Pisarniško pohištvo

Pisarniško pohištvo je v osnovi sestavljeno iz pisarniške mize in stola, shranjevanju fasciklov, map in knjig pa so namenjeni predalniki, pisarniške omare in police. Pisarniške omare, ki so lahko odprte, polodprte ali zaprte, je najbolje postaviti ob steno, da zavzamejo čim manj prostora, obenem pa naj bodo čim bližje delovnemu prostoru. Glede na to, da v zadnjem času vse več podatkov shranjujemo na računalnik, so pisarniške omare sicer v marsikateri pisarni danes postale odveč.

Pisarniško pohištvo visoke kakovosti in modernega videza

Pisarniška mizaV trgovini Aniles d.o.o. vam nudimo visokokakovostno pohištvo za pisarno modernega videza - pisarniške mize in omare ter predalnike, stole in fotelje. Na voljo so različni prodajni programi, kot so Garant, Fortrade in Avalon, s pestro izbiro izbiro elementov, ki se bodo z lahkoto prilagodili vašim željam in prostoru.

Pisarniško pohištvo Garant vam je na voljo v barvi jesena, ki ga lahko kombinirate s temnim orehom. Pisarniške mize in omare vključujejo nogice, ki jih lahko nastavite na želeno višino. Zgornja površina pisarniške mize je debela 32 milimetrov in je obrobljena z ABS robnim trakom. Predalniki so na kolesih, predali pa so nameščeni na kakovostna vodila. Vsa vrata z izjemo steklenih vitrin se zaklepajo, lahko tudi centralno.

Pisarniško pohištvo Fortrade vam bo olajšalo delo v domači pisarni. Na voljo so udobni pisarniški stoli, pisarniške mize po vaši meri in pisarniške omare za shranjevanje vaših dokumentov.

Modularni sistem pisarniškega pohištva Avalon pa vam omogoča, da si uredite pohištvo glede na obliko vašega prostora in vaše želje.

Aniles d.o.o.- vse, kar potrebujete za vašo pisarno.

Aniles d.o.o. | Pisarniško pohištvo, pisarniške mize, pisarniške omare, pisarniški stoli - povezave do naše spletne strani: