Otroške sobe - živahne in igrive

Otroška soba je prostor, kjer naj bi se malček dobro počutil, zato mu sobo opremimo barvito, živahno in igrivo. Otroci se navdušujejo nad barvnimi ploskvami, ki jih ima pohištvo in se tako tudi lažje naučijo poimenovati barve. Različne višine in oblike elementov v otroški sobi prav tako stimulirajo otrokov senzorični razvoj. Pomembno je tudi, da so police in omarice enostavno dosegljive, saj ima tako otrok občutek kontrole in posledično lažje vzpostavlja red v svojem prostoru.

Varnost otroške sobe je na prvem mestu. Elementi so zaobljenih oblik in izdelani iz kvalitetnega lesa v različnih lesnih barvah. Pohištvo je stabilno in tako se lahko sprostite tudi takrat, kadar se malček sam igra v otroški sobi. Vse dekoracije so narejene iz MDF plošč, ki so izjemno kakovostne in gladke.

Otroške sobe s pravljičnimi figurami

V naši otroški trgovini imamo tudi posebnost, saj nudimo otroške sobe s pravljičnimi figurami. Ne manjkajo polžki, ježki ter metuljčki, najdete pa tudi gusarje, princeske, opice in žirafe. Figure prijetno popestrijo pohištvo za otroške sobe. So kakovostno izdelane, prijetne na dotik, nimajo ostrih robov in tako ste lahko brezskrbni, tudi če se otrok sam igra v sobi.

Pohištvo za otroške sobeVsak sam presodi, kdaj je čas, da otrok dobi svojo sobo. Ne obstaja nobeno splošno pravilo, ki bi to določalo. Nekateri dojenčka preselijo v otroško sobo že pred dopolnjenim prvim letom, drugi počakajo nekoliko dlje, da otrok sam pokaže interes. Žal mnogi nimajo prostorskih zmožnosti v stanovanju, da bi otroku namenili svoj prostor. Morda lahko v tem primeru otroku kje drugje v stanovanju opremimo kotiček, s katerim se bo identificiral in bo namenjen samo njemu. Sestav pohištva iz naše otroške trgovine omogoča, da na igriv način opremimo tudi druge prostore v stanovanju, ne zgolj otroške sobe. Vključuje različne omare, zaboje in police, ki služijo igri in učinkovitemu pospravljanju igrač. Takšno pohištvo za otroške sobe je lahko tudi prikupna popestritev dnevne sobe ali katerega drugega skupnega prostora.

Pohištvo je možno izdelati po meri in se po želji popolnoma prilagodi vašemu stanovanju. Iz ponudbe naše otroške trgovine lahko tudi po potrebi dopolnite otroško sobo z drugimi dekorativnimi in funkcionalnimi elementi.

Aniles | Opremadnevne sobe, regali za dnevno sobo, dnevna soba Alples - povezave do naše spletne strani: