Oprema spalnice za prijeten počitek

Oprema spalnice naj bo predvsem po vašem okusu. Izbrane spalnice po meri bodo ustvarile prostor za prijeten nočni počitek. Za vas smo pripravili programe spalnice Novoles, Garant ter Fortrade in Gorenje. Oglejte si še pisano ponudbo za moderne mladinske sobe ter pohištvo za otroke.


Oprema spalnice - barva spalnice za najboljše počutje

Oprema spalnice oziroma barva spalnice po principu feng shuija naj bo v pastelnih odtenkih. Za lažje vstajanje naj bi bila v pomoč zelena barva. Spalnice so intimen prostor vsakega posameznika in je zato najpomembnejše, da se v njej prijetno počutite. Priljubljena barva spalnice in izbrano pohištvo bo ustvarilo prostor, kamor se boste zvečer z veseljem zatekli k počitku.


Moderne spalnice Fortrade in spalnice po meri Gorenje

Oprema spalnice, ki ga sestavlja predvsem kovinsko pohištvo, ustvari videz moderne spalnice. Fortrade proizvaja moderno pohištvo za spalnice. Stilsko razgibano pohištvo za spalnice je primerno za vse spalnice po meri. Oprema spalnice Gorenje stavi na funkcionalno in estetsko pohištvo za spalnice. S sledenjem sodobnim trendom Gorenje nudi moderne spalnice, za vse zahtevnejše pa so pripravili program, s katerim si sestavite spalnice po meri.


Oprema spalnice Novoles - elegantno in udobno

Oprema spalnice Novoles nudi pohištvo za spalnice, s katerim ustvarimo eleganco in udobje. Na voljo so moderne spalnice, pohištvo spalnice Novoles je oblikovano po principu čistih linij. Moderna barva spalnice pa je tu predvsem kombinacija črne in bele. Oprema spalnice Novoles je zastavljena tako, da si lahko uredite tudi spalnice po meri. Na voljo tudi moderna oprema mladinske sobe.


Oprema spalnice Garant - ugodna kvaliteta

Oprema spalnice Garant se razlikuje od programa do programa. Spalnice Garant nudijo pisan program spalnic. V ponudbi imajo tako moderne spalnice kot tudi bolj klasične. Prepričani so, da je uspeh spalnice Garant zagotovljen, saj gre za kvalitetno pohištvo, sobe po ugodnih cenah in sledenje trendom.


Aniles | Oprema spalnice, vzmetnice - podrobneje: