Moderne dnevne sobe | Pohištvo in sobe po meri

Moderne ali klasične dnevne sobe – pohištvo kvalitetnih blagovnih znamk: Novoles, Gorenje, Garant, moderne dnevne sobe Fortrade in mnoge druge. Aniles – kvalitetne dnevne sobe moderne izvedbe na enem mestu.


Moderne dnevne sobe – pohištvo po meri

Moderne dnevne sobe so zaradi sodobnega videza in enostavnega vzdrževanja čedalje bolj priljubljene. Pohištvo vrhunske kvalitete, ki ga lahko sestavljate in prilagajate svojemu prostoru, bo zaokrožilo podobo vašega doma. Nudimo dnevne sobe – pohištvo slovenskih proizvajalcev: dnevne sobe Gorenje, Novoles, Garant, Fortrade, ter Alpes. Oglejte si še našo ponudbo kuhinj: kuhinje Panles, kuhinje Garant, kuhinje Istradom in druge.


Pohištvo za dnevne sobe Novoles za sodobno opremljen dom

Pohištvo Novoles je prilagojeno vsem  željam in potrebam vaše dnevne sobe. Novoles dnevne sobe – pohištvo iz programov, ki omogočajo kombiniranje in sestavljanje. V kolikor ste si v svojem domu zamislili videz moderne dnevne sobe bo  moderno pohištvo za dnevne sobe Novoles gotovo primerno za sodobno opremljen dom. Novoles z enostavnimi linijami in kombinacijami lesa, stekla in kovine so kvalitetne moderne dnevne sobe.


Pohištvo za dnevne sobe Garant – moderno in sveže pohištvo

Moderne dnevne sobe so priljubljene  zaradi svojega minimalističnega oblikovanja. Pohištvo za dnevne sobe Garant je s svojimi minimalističnimi oblikami primerno za sodoben stil. Pohištvo Garant bo s svojim sijočim lesom prineslo svežino v vaš dom. Dnevne sobe Garant prav tako omogočajo kombiniranje pohištva. Občutek zračnosti in svežine, ki ga nudijo moderne dnevne sobe,  je pomemben za udoben počitek .


Gorenje dnevne sobe – pohištvo po naročilu

Dnevne sobe – pohištvo modernega videza proizvaja tudi Gorenje. Dnevne sobe znane slovenske blagovne znamke odlikuje kvaliteta in estetsko pohištvo. Dnevne sobe Gorenje nudijo tako moderno kot klasično pohištvo, ki pa ga s poljubno sestavo in dodatki uporabite za opremo moderne dnevne sobe. Pohištvo s preprostimi in čistimi linijami je priljubljeno zaradi funkcionalnosti dnevne sobe. Poleg Gorenje dnevne sobe si oglejte še ponudbo kuhinje Gorenje.


Aniles d.o.o. | Moderno pohištvo po meri, oprema spalnice – podrobneje:
VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2BB2C
Naslov
Kernova cesta 16
1210 Ljubljana
Spletna stran
Spletna stran
E-pošta
01 512 16 32
Seznam fraz
dnevne sobe, moderne dnevne sobe, pohištvo za dnevne sobe, Fortrade, Gorenje
ZEMLJEVID
DRUŽABNA OMREŽJA