Dnevne sobe v modernem ali klasičnem stilu

Prenavljate ali na novo kupujete dnevno sobo? Potem si oglejte našo pestro ponudbo in izberite stil, ki vas najboljše predstavlja.

Oprema dnevne sobeOprema dnevne sobe

Dnevne sobe so lahko v klasičnem ali modernejšem stilu, ki se nato deli v različne podstile. Pri nas so na voljo različni paketi in programi, ki se s pestro izbiro raznih elementov prilegajo vašemu okusu in seveda tudi prostoru, ki ga imate na voljo. S poljubnim kombiniranjem elementov dnevne sobe bo ta res odražala vašo vizijo najpomemnješega prostora v hiši, ki je namenjen druženju, zabavi, počitku, uživanju, branju, gledanju televizije ali preprostemu lenarjenju. Naj bo oprema dnevne sobe razporejena po vaših željah, tako da boste res imeli na dosegu roke to, kar potrebujete, hkrati pa uživali v prostoru, ki je urejen tako, kot ste vedno sanjali.

Regali za dnevno soboRegali za dnevno sobo

Pomemben element dnevnega prostora so regali za dnevno sobo. Ti morajo biti stilsko in barvno usklajeni z ostalo opremo dnevne sobe, hkrati pa morajo biti tudi praktični in udobni. Takšni regali za dnevno sobo so na voljo pri nas. Izbirate lahko med modeloma Tara in Lara, ki sta modernega videza in visoke kvalitete. Sestavljena sta iz več elementov, ki jih lahko prosto kombinirate med seboj. Regali za dnevno sobo Tara in Lara so v več barvnih kombinacijah.

Dnevna soba Alples

Moderne dnevne sobe so primerne za vse ljubitelje estetike, ki se spaja z udobnostjo in praktičnostjo. Dnevne sobe Alples uspešno združujejo vse te značilnosti modernih dnevnih prostorov in se ponašajo z različnimi modeli, ki so pri nas že prave uspešnice. Dnevna soba Alples Prizma je eleganten program v kombinacijah bele, peščene in orehove barve s čistimi linijami in dekorativno letvijo na lakiranih frontah. Dnevne sobe Regina so namenjene tistim, ki imajo radi glasbo in televizijo na dosegu roke; na voljo je v izvedbi svetlega in temnega oreha s poljubnimi elementi v bež barvi. Dnevne sobe Trend so klasičnega stila in vključujejo elemente za elektroniko, knjižne regale, kotni element in pisalno mizo. Dnevna soba Alples Diva se ponaša s sestavljivim programom, ki omogoča prosto kombiniranje elementov po višini, širini in globini; primerna je torej predvsem za tiste, ki imajo na razpolago omejen prostor. Pozornost do detajlov je odlika dnevne sobe Globus, ki je namenjena zahtevnejšim ljubiteljem estetike in praktičnosti.

Aniles | Oprema dnevne sobe, regali za dnevno sobo, dnevna soba Alples - povezave do naše spletne strani: