Kuhinjska oprema - armature, korita in kuhinjski dodatki

Kuhinjska opremavključuje jedilne stole in mize, kuhinjska korita, kuhinjske armature ter najrazličnejše dodatke za kuhinjo. Ponujamo proizvode najboljših evropskih in svetovnih proizvajalcev ter nudimo kvaliteto, učinkovitost in lep notranji dizajn v kombinaciji z dostopnimi cenami. Prijazno osebje vam po želji tudi svetuje pri izbiri najprimernejše kuhinjske opreme za vaš dom.


Kuhinjska korita - vgradna, vsadna in nasadna

Kuhinjsko korito je pomemben del kuhinjske opreme - tako iz praktičnega kot iz vizualnega vidika. Izbira kuhinjskih korit je velika in je odvisna od vašega tipa kuhinje, funkcionalnosti, od želj in od individualnega okusa strank.


Obstaja več tipov pomivalnih korit. Vgradna kuhinjska korita se vgradijo s spodnje strani kuhinjskega pulta, pri čemer pult prekrije rob korita. Takšen tip nudi številne prednosti in ugodnosti celotne kuhinjske opreme pridobimo večjo delovno površino ter možnost poljubne izbire in kombiniranja različnih kuhinjskih korit.


Vsadna kuhinjska korita so vgrajena v delovni pult od zgoraj, v katerega vrežemo luknjo primerne velikosti in oblike, korito vstavimo in ga pritrdimo. Takšna izbira kuhinjske opreme predstavlja del zvezne kuhinjske površine in nudi dobro zaščito pulta pred vlago. Nadaljnja možnost kuhinjske opreme je nasadno kuhinjsko korito, ki pomeni vrhnji in finalni del kuhinjskih elementov in tako tvori vašo sanjsko kuhinjo po meri.


Kuhinjska armatura - enoročajna ali dvoročajna

Kuhinjske armature so izpostavljen del kuhinjske opreme ter dopolnjujejo kuhinjsko korito. Obstajajo v številnih oblikah in izvedbah ter so odvisne od vaših potreb in vašega okusa. Kuhinjske armature lahko brez težav prilagajate tudi stilu vaše kuhinje, jo modernizirate, dopolnite ali ji podarite pridih domačnosti.

Kuhinjska oprema in dodatki


Danes najpogostejše so enoročajne kuhinjske armature, kjer toploto vode nastavljate s premikanjem ročke v levo in desno smer, poznamo pa tudi dvoročajne kuhinjske armature z ločenima ročkama za dodajanje tople in mrzle vode.


Kuhinjske armature, kuhinjska korita ter celotna kuhinjska opremaje narejena v najrazličnejših stilih in materialih, ki se prilagajajo individualnim potrebam in funkcionalnosti.


Dodatki za kuhinjo - uporabni, praktični in estetski

Nudimo tudi številne dodatke za kuhinjo, ki popestrijo prostor in nudijo vse za praktične potrebe uporabnikov. Med dodatki za kuhinjo najdete držala za prtičke, koše za smeti, lončke in drugo posodje, servise, pladnje, sete za začimbe, stojala za brisače in kuhinjske krpe, kuhinjske tehtnice in več.


V podjetju Aniles vam nudimo najrazličnejšo kuhinjsko opremo, kuhinjske armature, kuhinjsko korito in druge dodatke za kuhinjo kot tudi kuhinjsko pohištvo, ki bodo zadovoljile tudi najzahtevnejše kupce. Preglejte našo ponudbo ali se oglasite v našem salonu. Z veseljem vam bomo pomagali in vam svetovali pri izbiri najprimernejše kuhinjske opreme za vaše potrebe.


Aniles d.o.o. | Veliko kuhinjske opreme za vse okuse- povezave do naše spletne strani: