Vzmetnice za francoske postelje. Jogi po meri, Aniles d. o. o.

Kakovostne vzmetnice. Cene se razlikujejo glede na dimenzijo ležišča

Jogi vzmetnice za francoske postelje dobite v podjetju Aniles d. o. o. Vzmetnica za dojenčka vam bo prav prišla, če pričakujete novega družinskega člana. Pri podjetju Aniles d.o.o. lahko poleg ostale ponudbe kot so kuhinje, spalnice, dnevne sobe, mladinske sobe, pisarniški stoli in pisarniška oprema kupite tudi kakovostne vzmetnice različnih proizvajalcev. Da bi bila vaša odločitev čim lažja, vas vabimo v našo trgovino, kjer si lahko vzmetnice podrobneje ogledate. Tako boste še pred nakupom občutili udobje, ki vam ga dajejo posamezne vzmetnice. Cene se razlikujejo glede na modele:

  • vzmetnice Lineaflex
  • vzmetnice po meri Jogi
  • vzmetnice Lagea
  • vzmetnice Moba
  • vzmetnice Dormeo

Vzmetnica za dojenčka naj bo visoko kakovostna vzmetnica

Pri nakupu otroške vzmetnice (Jogi vzmetnice) je treba biti še posebej pozoren, ko je za nakup na vrsti vzmetnica za dojenčka. Zelo pomembno je, da je vzmetnica za dojenčka primerne trdote in dovolj udobna, da bo vaš malček na njej mirno spal. Da bo vzmetnica za dojenčka čim bolj udobna, imamo v naši ponudbi tudi lateks ležišča, ki zagotavljajo kakovosten in miren spanec. Kvalitetna vzmetnica za dojenčka je zelo pomembna pri razvoju otroka. Vzmetnica 60x120 je dovolj velika otroška vzmetnica, da lahko vaš otrok na njej spi nekaj let.

Francoske postelje - ležišče vam izdelamo tudi po meri

Francoske postelje so danes prilagojene različnim ljudem in zato so francoske postelje različnih dimenzij. Temu pa morajo biti prilagojene tudi vzmetnice. Cene vzmetnic za francoske postelje so tako prilagojene posamezni dimenziji ležišča. V podjetju Aniles d. o. o. za vašo posteljo čaka nova vzmetnica 140x200 ali vzmetnica 180x200, na vašo željo pa vam izdelamo tudi vzmetnice po meri. Kvalitetna vzmetnica v vaši postelji je tako pomembna kot pisarniški stol, ko gre za pisarniško pohištvo. Cenik za posamezne dimenzije ležišč dobite v naši trgovini.

Lateks ležišča in njihove prednosti

Za lateks ležišča je značilno, da so le ta antistatična, antibakterijska, prožna, zračna, ter visoko kvalitetna, kar zagotavljajo vrhunski materiali iz katerih so lateks ležišča narejena. Ležišča iz lateksa so zdravju prijazna ležišča, zato bo spanje še toliko prijetnejše, če boste za vaše ležišče izbrali lateks vzmetnice. Cene posameznih vzmetnic zajemajo različne cenovne razrede. V podjetju Aniles d. o. o. vam bomo z veseljem svetovali pri nakupu lateks ležišča ali katerekoli druge vzmetnice. Cene v naši trgovini so zelo ugodne, tako kot so ugodne tudi cene vse ostale ponudbe.

Vzmetnice podrobneje:

Aniles d.o.o. pisarniško pohištvo: