Prodaja vzmetnic standardnih dimenzij in vzmetnic po meri

Pri podjetju Aniles d.o.o. lahko poleg ostale ponudbe kot so kuhinje, spalnice, dnevne sobe, mladinske sobe, pisarniški stoli in pisarniška oprema kupite tudi kakovostne vzmetnice različnih proizvajalcev. Da bi bila vaša odločitev čim lažja, vas vabimo v našo trgovino, kjer si lahko vzmetnice podrobneje ogledate. Tako boste še pred nakupom občutili udobje, ki vam ga dajejo posamezne vzmetnice. Cene se razlikujejo glede na modele in velikost posamezne vzmetnice.


Značilnosti posameznih modelov vzmetnic in ležišč:

Ležišča Dormeo

Dormeo ležišča so prav gotovo med bolj prepoznanimi in priznanimi ležišči. Podjetje Aniles vam nudi visoko kakovostno ležišče Dormeo Ergo Confort s spominsko peno. Ležišče je sestavljeno iz tri conskega jedra. Ležišče Dormeo je obračljivo, saj je ena stranica ležišča srednje trda, druga pa trša, tako da je ležišče primerno tudi za tiste, ki imajo raje trša ležišča.

Ležišče ima protibakterijsko zaščito Clean effect, visoko zračnost, preobleka je pralna na 40°C, ročaje ob straneh za lažje obračanje ležišča in še in še. Višina Dormeo ležišča je 20 cm, garancija pa 2 leti. V kolikor se boste odločili za nakup tudi originalne letvene podlage Dormeo pa je jamstvo podaljšano na 15 let.

Ležišče Dormeo za vse s težavami hrbtenice


Ležišča in vzmetnice Lagea

Proizvajalec vzmetnic in ležišč Legea nudi različne vrtse,velikosti in ioblike ležišč. Vzmetnice Opal so sestavljene iz žepkastih vzmeti in bombažne prevleke. Vzmetnica je primerna za tiste, ki imajo raje trša ležišča. Vzmetnica ima trdno strukturo, a se dobro prilega telesu prav zaradi 5-conskega žepkastega jedra. Vzmetnica vsebuje tudi všito 300 g. antialergijsko polnilo za preprečitev razvoja pršic. Poleg vzmetnic Opal si lahko preberete še značilnosti ležišč Standard Mem, vzmetnic Merkur, Vzmetnic Orion Antialergik, apris Plus, Silver Deluxe, Euforia in Memo Latex. Dimenzije vseh naštetih vzmetnic in ležišč so standardne, torej od 200x800 do 200x180.

Vzmetnica Lageo Opal


Vzmetnice Lineaflex

Izbirate lahko med vzmetnicami Anatomic, Dalia-Royal, Iris Micropocket, Magnolia Energy in Rosa Ortopedic.

Vzmetnica Anatomic je srednje trdote z bobnell vzmetnim jedrom. Anatomic vzmetnica je ortopedski model, Box strukture, 20 cm visoka z ročaji za lažje premikanje in obračanje. Polnilo vzmetnice je sestavljeno iz mešanih mikanih vlaken prišitimi na blago s plastjo prožne PU pene in dodatno plastjo preobleke in mešanega bombaža z dekorativnim prešitjem. Vzmetnice Anatomic po želji lahko izdelamo tudi po naročilu, torej niste omejeni le na standardne dimenzije vzmetnic.

Vzmetnica Lineaflex Atomic


RAZLIČNE VZMETNICE LINEAFLEX


Meblo Jogi

Marsikdo zamenja ime vzmetnica, ležišče in jogi. Jogi je znamka ležišč, ki je v preteklosti tako zaslovela, da je ime znamke skoraj nadomestilo besedi vzmetnica in ležišče. Parv tako kot vzmetnice Lineaflex ima tudi Meblo-Jogi več vrst ležišč. Izborate lahko med serijami Moba 7C, Monsun, Admiral, Dinamic Hard, Hospital Super, Kozmik, Oaza Normal, Perla Hard in Perla.

Vzmetnica KOZMIK Meblo-Jogi je žepkasta vzmetnica najvišjega kakovostnega razreda. 7-consko žepkasto jedro nudi izjemno podporo hrbtenici. Robovi ležišča so utrjeni s pasom poliuretanske pene. Za točkovno podprto telo poskrbi 3-centimetrska plast consko profilirane HR pene. Vzmetnica je preoblečena iz prijetne pletenine s protibakterijsko zaščito, ki jo lahko perete na 60°C. Vzmetnice KOZMIK Meblo Jogi lahko izdelamo tudi po meri.

Vzmetnice Meblo Jogi Kozmik


RAZLIČNE VZMETNICE MEBLO-JOGI


Vzmetnice in ležišča Ted

Vzmetnice in ležišča Economic Plus, Sky Memory,Rolo Clasic in Sky Fresh spadjao pod znamko Ted. Vsem naštetim se je pridružilo še ležišče Kinder velikosti 120x60 cm.

Če vas zanimajo ortopedski modeli vzmetnic si oglejte vzmetnice Sky Fresh. To je srednje trdo ležišče, s snemljivo preobleko iz mešanice bombaža z dekorativnim prešitjem. Vzmetnica je antialergijska in antibakterijska. Višina ležišča je 21 cm. Ob prevzemu je ležišče pakirano v rolo in enostavno za dostavo tudi z osebnim vozilom.

Vzmetnice Ted Fresh Sky


Dimezije vzmetnic

Večina postelj je narejena po standardnih dimenzijah, tako da so tudi vzmetnice in ležišča v osnovi izdelana v standardnih dimenzijah. Standardne mere vzmetnic in ležišč so: 200x80 cm, 200x90 cm, 200x100 cm, 200x120 cm, 200x140 cm, 200x160 cm in 200x180cm. V kolikor imate krajši model postelje pa vam bodo prišle prav standardne dimenzije vzmetnic 190x80 cm, 190x90 cm, 190x180 cm.

V kolikor vaša postelja ni izdelana po standardih pa vam ponujamo možnost izdelave vzmetnice ali postelje po meri. Vzmetnice po meri so lahko poljubno velike. Cene vzmetnic pa so po navadi izračunane po m2 . V kolikor boste naročali vzmetnice večje kot 180x90 cm vas bo pričakala ugodna ponudba izdelave vzmetnice po naročilu.